Connect with us

technokrata

FaxConnnect for Order: intelligens adatbevitel SAP-ba

Dotkom

FaxConnnect for Order: intelligens adatbevitel SAP-ba

Faxon érkező megrendelések intelligens adatbevitele SAP-ba a Topcall ´FaxConnnect for Order´ megoldással.

A Topcall, a DICOM csoport tagja a tihanyi SAP Konferencián mutatta be legújabb megoldását a faxon, papíron bejövő vevői megrendelések feldolgozására emberi beavatkozás nélkül, automatikus és azonnali elektronikus adat-kiolvasással és integrálással a felhasználó SAP rendszerébe.

A folyamatosan növekvő eredményességi és költséghatékonysági elvárásokkal párhuzamosan a közép- és nagyvállalatok egyre erősödő igénye az automatikus adatfeldolgozás és -kezelés. A Topcall FaxConnect for Order megoldás révén a faxon küldött és eddig manuálisan feldolgozott papír alapú megrendelések adatkiolvasása és a kinyert adatok illetve információk SAP-rendszerbe történő bevitele elektronikus úton, teljesen automatizáltan megy végbe.

Még ha a küldő fél nem is képes elektronikus adatcserére, a Topcall megoldás felhasználója akkor is elektronikusan indíthatja SAP üzleti folyamatait, kiváltva ezzel a lassú és hibákkal teli emberi beavatkozást. A megoldás szorosan integrálódik az SAP grafikus kezelőfelületéhez, így itt történik a megrendelés adatainak ellenőrzése, esetleges kijavítása és kiegészítése is. Az előzetesen rögzített rendelési adatok és az eredeti dokumentumok központilag áttekinthetők az SAP környezetben. A kézi adatfeldolgozás kiküszöbölésével még a nagy mennyiségű vevői igények is könnyebben kezelhetők, a rendelések „átfutási ideje” minimálisra csökken, miközben az adatvesztés lehetősége kizárt.

A megrendelések intelligens bevitele és az SAP-rendszerhez rendelt teljes integrációja elősegíti a vállalatok dokumentumfeldolgozási folyamatainak optimalizálását, a biztonságos adatkezelést, kiküszöböli a manuális adatfeldolgozáskor fellépő hibákat és csökkenti a vállalati költségeket.

A Topcall Magyarország Kft. egy hazai üzleti megrendelés példájára építve olyan demot dolgozott ki, amely egyszerűen és érthetően mutatja be, hogy hogyan válik egy sima faxgépen elküldött megrendelés ´SAP Order´-ré. A meggyőző demo segíthet a vállalatok informatikai és üzletfejlesztési vezetőinek, hogy újragondolják jól működő SAP megoldásaik leggyengébb láncszemét, az adatok kezdetleges kézi bevitelét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp