Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csizma a Habostortán

Dotkom

Csizma a Habostortán

A Habostorta első, hasonló témájú weboldalra irányuló akvizíciója 2001-ben a FunPic volt.

A Habostorta tulajdonába került az egyik legsikeresebb, kultikus státuszt élvező szórakoztató portál a www.gumicsizma.hu. Az egyedi nevű és méltán legendás site a szórakoztatásban vezető szerepet betöltő Habostorta szabadidős portfolióját 2005. október 17-étől gazdagítja.

A Habostorta első, hasonló témájú weboldalra irányuló akvizíciója 2001-ben a FunPic volt, amely azóta 70 ezer egyedi látogatóval Magyarországon a humor terén piacvezető.

A Gumicsizmát a Habostorta a Zone 404 Kft.-től vásárolta meg. Szilágyi István a társaság ügyvezetője elmondta: „Az oldal megalapításával “humor portát” nyitottak, ahol céljuk az volt, hogy közösséget kovácsoljanak a humort szerető emberekből. A 3 éve működő, átlagban napi 15-20 ezer egyedi látogatót vonzó site-ban még hatalmas potenciál van, amit az ebben a szektorban eleve meghatározó Habostorta tud majd a leghatékonyabban kamatoztatni. Elsősorban a közösségi szolgáltatások és multi player játékok fejlesztése lesz a prioritás.”

Weiler Péter a Habostorta ügyvezető igazgatója így fogalmazott: „A Gumicsizmát a 14-24 éves korosztály megelégedésére szeretnénk még intenzívebben bővíteni. Olyan ötleteket és szolgáltatásokat vezetünk hamarosan be, ami reményeink szerint méltán fokozzák majd a neten zajló csizma „őrületet”.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés