Connect with us

technokrata

Csizma a Habostortán

Dotkom

Csizma a Habostortán

A Habostorta első, hasonló témájú weboldalra irányuló akvizíciója 2001-ben a FunPic volt.

A Habostorta tulajdonába került az egyik legsikeresebb, kultikus státuszt élvező szórakoztató portál a www.gumicsizma.hu. Az egyedi nevű és méltán legendás site a szórakoztatásban vezető szerepet betöltő Habostorta szabadidős portfolióját 2005. október 17-étől gazdagítja.

A Habostorta első, hasonló témájú weboldalra irányuló akvizíciója 2001-ben a FunPic volt, amely azóta 70 ezer egyedi látogatóval Magyarországon a humor terén piacvezető.

A Gumicsizmát a Habostorta a Zone 404 Kft.-től vásárolta meg. Szilágyi István a társaság ügyvezetője elmondta: „Az oldal megalapításával “humor portát” nyitottak, ahol céljuk az volt, hogy közösséget kovácsoljanak a humort szerető emberekből. A 3 éve működő, átlagban napi 15-20 ezer egyedi látogatót vonzó site-ban még hatalmas potenciál van, amit az ebben a szektorban eleve meghatározó Habostorta tud majd a leghatékonyabban kamatoztatni. Elsősorban a közösségi szolgáltatások és multi player játékok fejlesztése lesz a prioritás.”

Weiler Péter a Habostorta ügyvezető igazgatója így fogalmazott: „A Gumicsizmát a 14-24 éves korosztály megelégedésére szeretnénk még intenzívebben bővíteni. Olyan ötleteket és szolgáltatásokat vezetünk hamarosan be, ami reményeink szerint méltán fokozzák majd a neten zajló csizma „őrületet”.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök