Connect with us

A Canon üdvözli a World Press Photo fennállásának 50. évfordulóját

Dotkom

A Canon üdvözli a World Press Photo fennállásának 50. évfordulóját

Az idei kiállítás képei megtekinthetők a budapesti Néprajzi Múzeumban, 2005. október 14.-től november 13-áig.

A Canon köszönti a fennállásának 50. évfordulóját ünneplő World Press Photo-t. A független non-profit szervezet többek között arról ismert, hogy évente megrendezi a professzionális fotóriporterek legrangosabb pályázatát. A jeles évforduló tiszteletére a Canon díszes fogadást rendezett, melyen a Canon immár több mint egy évtizedre visszanyúló vállalati szponzori együttműködését is ünnepelték. Az estélyen az idei pályázat valamennyi díjazottját vendégül látták, a kitüntetésben részesült fotósokat Mogens Jensen, a Canon Europe CCI (Canon Consumer Imaging) üzletágának igazgatója köszöntötte.

A World Press Photo és a Canon
1955 óta a World Press Photo minden évben megrendezi a fotóriporterek rangos versenyét, amelyre az adott év legfontosabb történéseiről készült felvételekkel és képriportokkal pályázhatnak a világ sajtófotósai. A felvételek 10 kategóriában versenyeznek, az alkotásokat egy független szakértőkből álló zsűri értékeli, majd hirdeti ki az egyes kategóriák győzteseit.
Ma már a World Press Photo jóval túlmutat az eredeti kezdeményezésen: nem csupán a legkiválóbb képriportok seregszemléje, hanem egyúttal olyan fórum is, amelyen a fotóriporterek a szakma kihívásait, trendjeit is megvitatják.
A Canon megtisztelőnek tartja, hogy több mint egy évtizede támogathatja a World Press Photo-t, segítheti a kiváló tehetségek pályafutását, és ezzel hozzájárulhat ahhoz, hogy a fotográfia által mindenki megismerhesse a világ történéseit, s mindazt, amit sokszor nem is láthatunk.

A jeles évforduló alkalmából a Canon képviselői gratuláltak a World Press Photo szervezőinek, és kifejezték elkötelezettségüket a szervezet támogatása iránt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő