Connect with us

A Vodafone-t választotta a MOL

Dotkom

A Vodafone-t választotta a MOL

A MOL a Vodafone Magyarország mobiltelefon-szolgáltatásai mellett döntött.

A MOL és leányvállalatai mobiltelefonos kommunikációja 2005. szeptember 1-jétől a Vodafone hálózatán keresztül történik.

A Vodafone által ajánlott tarifacsomag MOL és leányvállalatai hívási szokásaihoz igazodik, ezért költség hatékony mobiltelefon-szolgáltatást biztosít a régió legnagyobb vállalata számára. Az együttműködés különlegessége, hogy ez az első olyan szolgáltatás-csomag, amely átnyúlik az országhatárokon, és a MOL romániai és szlovákiai érdekeltségei számára is biztosítja a mobilkommunikáció nyújtotta lehetőségeket.

„Tárgyalásainkat követően a Vodafone kedvező árajánlata, az általuk biztosított vállalati hálózat elérés, a szolgáltatás regionális jellege, illetve a nemzetközi háttér kínálta megoldások miatt döntöttünk a Vodafone mellett. Az együttműködés keretében a Vodafone nemcsak a MOL külföldi érdekeltségei, de hazai leányvállalatait részére is biztosítja a magas színvonalú szolgáltatásminőséget, valamint testre szabott üzleti megoldásait” – közölte Molnár József, a MOL pénzügyi igazgatója.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a térség legnagyobb vállalata a Vodafone-t választotta. Külön öröm számomra, hogy együttműködésünk egyben Magyarország eddigi legnagyobb mobilszám-hordozási projektje is. Ugyancsak kiemelten fontos az is, hogy ezzel a rendkívül bonyolult, egyszerre három országot lefedő megoldás-modellel lehetőségünk nyílt demonstrálni a Vodafone nemzetközi háttere által kínált előnyöket is” – mondta Vitai Attila, a Vodafone vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom