Connect with us

technokrata

A Vodafone-t választotta a MOL

Dotkom

A Vodafone-t választotta a MOL

A MOL a Vodafone Magyarország mobiltelefon-szolgáltatásai mellett döntött.

A MOL és leányvállalatai mobiltelefonos kommunikációja 2005. szeptember 1-jétől a Vodafone hálózatán keresztül történik.

A Vodafone által ajánlott tarifacsomag MOL és leányvállalatai hívási szokásaihoz igazodik, ezért költség hatékony mobiltelefon-szolgáltatást biztosít a régió legnagyobb vállalata számára. Az együttműködés különlegessége, hogy ez az első olyan szolgáltatás-csomag, amely átnyúlik az országhatárokon, és a MOL romániai és szlovákiai érdekeltségei számára is biztosítja a mobilkommunikáció nyújtotta lehetőségeket.

„Tárgyalásainkat követően a Vodafone kedvező árajánlata, az általuk biztosított vállalati hálózat elérés, a szolgáltatás regionális jellege, illetve a nemzetközi háttér kínálta megoldások miatt döntöttünk a Vodafone mellett. Az együttműködés keretében a Vodafone nemcsak a MOL külföldi érdekeltségei, de hazai leányvállalatait részére is biztosítja a magas színvonalú szolgáltatásminőséget, valamint testre szabott üzleti megoldásait” – közölte Molnár József, a MOL pénzügyi igazgatója.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a térség legnagyobb vállalata a Vodafone-t választotta. Külön öröm számomra, hogy együttműködésünk egyben Magyarország eddigi legnagyobb mobilszám-hordozási projektje is. Ugyancsak kiemelten fontos az is, hogy ezzel a rendkívül bonyolult, egyszerre három országot lefedő megoldás-modellel lehetőségünk nyílt demonstrálni a Vodafone nemzetközi háttere által kínált előnyöket is” – mondta Vitai Attila, a Vodafone vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák