Connect with us

technokrata

A Symantec felvásárolja a BindView-t

Dotkom

A Symantec felvásárolja a BindView-t

Az informatikai szabályoknak való megfelelést biztosító megoldások ügynököt használó és ügynök nélküli rendszereket is kínálnak.

A Symantec Corporation bejelentette, hogy véglegesen megállapodott a BindView Development Corporationnel. A hatóságok és a BindView részvényeseinek hozzájárulására váró, 209 millió dolláros, illetve részvényenként értve 4 dolláros készpénzügylet várhatóan 2006 első naptári negyedévére zárul le. A felvásárlás lezárultát követően a Symantec egy átfogó, szabálymegfelelést és sérülékenységkezelést nyújtó, ügynökprogrammal vagy anélkül működő megoldást tud kínálni ügyfeleinek.

A Symantec és a BindView együtt olyan, a szakma élvonalába tartozó, ügynököt használó vagy ügynökmentes megoldásokat kínál a cégeknek, amelyekkel azok megállapíthatják, ellenőrizhetik és fenntarthatják informatikai megfelelőségi követelményeiket. A két egyesült cég a szabályzatok és sérülékenységek kezelése terén az egyetlen gyártótól származó, legszélesebb körű megoldást fogja kínálni. Ezzel a megoldással a cégek meg tudják határozni és létre tudják hozni az iparágukban érvényes előírásokra, irányelvekre és szabványokra épülő szabályzatokat. A szervezetek biztonságos konfigurációk létrehozásával, a sérülékenységekre való reagálással (a hibajavítások kezelését is ideértve), a felhasználók hozzáférésének veszélytelenné tételével és jó szabályzatok kialakításával felügyelhetik megfelelőségüket. A cégek a megfelelőségük tanúsításával és gondosságuk bemutatásával igazolhatják informatikájuk megfelelőségét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp