Connect with us

technokrata

Következő generációs behatolás megelőzési megoldások

Dotkom

Következő generációs behatolás megelőzési megoldások

A Check Point bejelentette, hogy megközelítőleg 225 millió dollárért felvásárolja a magántulajdonú Sourcefire-t.

A Check Point, NGX platformjával az egyetlen olyan társaság, amely egységes biztonsági architektúrát szállít, amely hálózathatári, belső, webes és végpontok közötti adatbiztonsági megoldásokra terjed ki, s lehetővé teszi bármilyen méretű vállalat esetében a biztonság kezelése költségének és bonyolultságának a csökkentését, valamint annak biztosítását, hogy biztonsági rendszereik könnyen alkalmazkodhassanak az új és kialakuló fenyegetésekhez. Ezek a megoldások a Fortune 100 vállalatok közül 100-at védelmeznek, és világszerte telephelyek százezrein kerültek telepítésre.

Sourcefire
Legutóbb a Sourcefire kapta a legjobb Behatolás Védelmi megoldás elismerést a Secure Computing Magazine által értékelt tizenkét forgalmazó közül. Az idei év során korábban már a Sourcefire-t választotta a Frost and Sullivan az „Év Adatbiztonsági Társaságának” és a 2005. évi RSA konferencián pedig elnyerte a Leginnovatívabb Társaság címet. Áprilisban a Sourcefire Real-time Networks Awareness (RNA) megoldása minden idők ötödik olyan terméke lett, amely megkapta az „NSS Gold díjat” azon egyedülálló képességéért, hogy segítségével meg lehet oldani az ügyfelek összetett biztonsági tudatossági problémáit.

A Sourcefire várhatóan tovább erősíti a Check Point határvédelmi, belső, webes és végponti biztonsági portfolióját a kritikus feladatokat ellátó vállalati hálózatok biztosítására szolgáló megoldásaival, és kibővíti lehetőségeit a gyorsan növekvő Behatolás Megelőzési és Hálózatfigyelési internetes biztonsági szegmensek előnyeinek kiaknázására.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák