Connect with us

technokrata

AXIS 210A: védje vállalata biztonságát professzionális hálózati kamerával!

Dotkom

AXIS 210A: védje vállalata biztonságát professzionális hálózati kamerával!

Az Axis Communications Etherneten keresztüli áramellátással és kétirányú hanggal ellátott beltéri hálózati kamerát vezet be a piacra.

Az Axis Communications bejelentette az AXIS 210A Etherneten keresztüli áramellátással (PoE) és kétirányú hanggal ellátott hálózati kamera bevezetését. Az AXIS 210A beltéri megfigyelésre és távfelügyeleti alkalmazásokhoz kialakított professzionális hálózati kamera.

Mivel az AXIS 210A PoE-vel van ellátva, felszerelését egyszerűsíti az, hogy a videó és audió jelek átvitele és az áramellátás egyetlen Ethernet kábelen keresztül történik. A kamera rendelkezik beépített mikrofonnal és külső mikrofonhoz és hangszórókhoz való csatlakozókkal is. Az AXIS 210A beltéri fényviszonyok között kategóriájában a legjobb képminőséget nyújtja, sorkövető letapogatással működő CCD érzékelővel és nagyteljesítményű valós-idejű képfeldolgozó hardverrel rendelkezik. Ez a felhasználók számára akár VGA felbontásban is teljes képkocka sebességet (30 keret/s) biztosít.

„A vállalati biztonsági és felügyeleti alkalmazásokkal rendelkező ügyfeleink már alig várták az ilyen típusú, Ethernetes áramellátással és beépített hanggal rendelkező hálózati kamera megjelenését.” – mondta Johan Lembre az Axis Communications termékmenedzsment alelnöke. „Az AXIS 210A kialakítása speciális, olyan fejlesztésekkel, amelyek egyszerűsítik az igények megoldását.”

Az AXIS 210A szimultán Motion JPEG-et és fejlett MPEG-4 videó streamet alkalmaz, így a rendszereket a képminőség és a sávszélesség hatékonysága szempontjából egyaránt lehet konfigurálni. További funkciók, például a képi mozgásérzékelés, a pre-alarm és post-alarm puffer, a kiértesítési lehetőségek, személyi adatvédelmi okokból történő kitakarás, és külső eszközökhöz, például érzékelőkhöz, relékhez kapcsolódó be- és kimenetek. Az AXIS 210A IP-cím szűrést, valamint többszintű video-menedzsment és biztonsági hozzáférést biztosít. Támogatja az univerzális „Plug and Play” (UPnP) szabványokat, és gyorsmemóriája van, mely lehetővé teszi a beágyazott alkalmazások feltöltését.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp