Connect with us

Könnyebbé és hatékonyabbá teszik az irodai munkát a Xerox legújabb fejlesztései

Dotkom

Könnyebbé és hatékonyabbá teszik az irodai munkát a Xerox legújabb fejlesztései

A Xerox őszi nyíltnapján nyolc új terméket mutatott be irodák számára.

A Xerox Magyarország Kft. Őszi nyíltnapján mutatta be hat új Phaser nyomtatóját, WorkCentre Pro 232-255-ös sorozatát, illetve WorkCentre C226-os színes multifunkciós berendezését, amelyek a Xeroxtól már megszokott csúcssebességen és rendkívül magas minőségen túl számos technológiai újítással állnak az irodák rendelkezésére.

A WorkCentre Pro rendszereket arra tervezték, hogy az IT vezetők és a végfelhasználók legszigorúbb követelményeinek is megfeleljenek. Külön funkciók biztosítják a nyomtatási munkák egyszerű elvégzését, nyomon követését és a berendezés könnyű karbantartását. A WorkCentre Pro sorozat kompatibilis a legkülönbözőbb operációs rendszerekkel, tehát egyszerűen integrálható a vállalat informatikai infrastruktúrájába.

Újdonságként említhetjük a berendezés fokozott szkennelési kapacitását, amely a Xerox közreműködésével kifejlesztett Mixed Raster Content és JBIG2 tömörítési technológiának köszönhető. A file-méretek 50 százalékos csökkentésének eredményeként az e-mailbe szkennelés, valamint a faxolás kevésbé terheli az online hálózatot, illetve csökken a digitális dokumentumok tárolásához szükséges memória mérete.

Ugyancsak a Xerox fejlesztése a digitális dokumentumkezelési folyamat biztonsági szűrése, amely megakadályozza, hogy illetéktelen személyek férjenek a beszkennelt file-okhoz, valamint titkosítja az adatok hálózaton belüli mozgását.

Az üzleti igényeknek megfelelően alakította ki a Xerox Standard Accounting szoftverét, amely a költségek személyenkénti monitoringját, igénybevétel-korlátozását valamint tervezését teszi lehetővé.

A WorkCentre Pro rendszerek egyik kiemelkedő funkciója az irodai multifunkciós berendezések között egyedülálló ellenőrző architektúra. A SMART controller maximalizálja a berendezés rendelkezésre állását azáltal, hogy külön alrendszert biztosít valamennyi tevékenység számára. Ez azt jelenti, hogy egyszerre szkennelhetünk, miközben faxolunk és nagy terjedelmű fájlokat nyomtatunk.

A Xerox irodai termékek portfolióját bővíti a Phaser 3425, a Phaser 3122, a Phaser 3177 és a Phaser 3500 fekete-fehér nyomtatók, amelyek egyedülálló képességeit kifejezetten a kis- és középméretű irodák speciális igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Az új Phaserek kezelni tudják a kreatív médiumokat; transzparenseket, címkéket, képeslapokat, borítékokat és egyéni méretű oldalakat nyomtathatunk velük.

A Phaser 8500 berendezés szilárd tintás technológiája gyorsabbá és gazdaságosabbá teszi a nyomtatást, melynek eredményeként ragyogó, telt színes nyomatok jönnek létre, emellett a Phaser 6350 lézernyomtató 36 lap/perces sebességével kategóriájában a leggyorsabb.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő