Connect with us

technokrata

Információ-architektúra konferencia Brüsszelben

Dotkom

Információ-architektúra konferencia Brüsszelben

European Information Architecture Summit 2005

Az első európai „Information Architecture Summit”, az információ-architektúrával foglalkozó európai szakemberek találkozója Brüsszelben kerül megrendezésre, 2005. október 15-16-án.

Az információ-architektúra a digitális információ szervezésével és kezelésével foglalkozik, hogy a felhasználók számára egyszerűen hozzáférhetővé tegye a weblapokon kínált tartalmat.

Észak-Amerikában ez évben már hatodik alkalommal került megrendezésre az „Information Architecture Summit”. Európában most először nyílik alkalom arra, hogy a témával foglalkozó szakemberek megismerjék egymást és megosszák tapasztalataikat.

A prezentációk témái között találhatók friss európai fejlesztések, megtudhatjuk, hogy az információszervezés hogyan járul hozzá az üzleti értékhez, és hogy egy weblap információs struktúrája hogyan befolyásolja a felhasználói elégedettséget. Eric Reiss, a konferencia elnöke szerint „Ez nem programkód írás vagy szerverek konfigurálása. Az az alapvető feladat, hogy összhangba hozzuk a szervezet kommunikációs és üzleti céljait, a weboldalt látogató felhasználók céljaival.”

A rendezvényt megnyitó előadó az ír születésű Dr. Andrew Dillon, a University of Texas Informatikai Karának dékánja. Az előadók között megtalálhatók az üzleti szféra és a tudományos élet számos területének képviselői, nemzetközileg elismert szerzők és az online üzleti világ vezető fejlesztői. A szervezők megpróbáltak egyensúlyt tartani az elmélet és gyakorlat között. Tíz európai országból összesen több mint 25 prezentáció kerül bemutatásra.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák