Connect with us

Cellum: új brand születik!

Dotkom

Cellum: új brand születik!

Névváltoztatásra készül az Enigma Software Rt.

Az Enigma Rt., mint a Holland székhelyű Cellum B.V. anyavállalat által tulajdonolt technológiafejlesztési központ, névváltoztatást jelent be. A Cellum cégcsoport – nemzetközi üzletfejlesztési stratégiájának részeként – egységes névhasználattal kívánja erősíteni márkanevét, melynek keretében hasonlóan a külföldi megjelenéshez 2005 október elsejétől az Enigma Software Rt., Cellum Magyarország Rt. lesz és a Cellum márkanevet használja az üzleti kommunikáció során. A névváltoztatáson kívül semmilyen más jogi változás nem történik a cégnél. Figyelemre méltó előnyként jelentkezik, hogy az anyacég az egységesítéssel megerősíti azt a célkitűzését, hogy szolgáltatásait, és a magyarországi K+F központ fejlesztéseit erőteljesebben kívánja prezentálni a nemzetközi piacon.


Az Enigma Software Rt. 2000 novemberében alakult és mostanáig a Cellum B.V. holland cég leányvállalataként működött, mint K+F központ, elnöke Inotay Balázs. A magyarországi cégnek jelenleg 25 dolgozója van. A cég fejlesztései a mobilkommunikációs piacra, a SIM kártya technológiára, illetve a SIM által megvalósított szolgáltatásokat kiszolgáló szerver platformra készülnek. Ezeket a technológiákat, mint masszív alapot használja fel a Mobil fizetés, Mobil vásárlás, Mobil bankolás, melyek közül a legismertebb a Budapest Bankkal közösen működtetett MobilBank szolgáltatás, illetve az ELMŰ-vel és a Fővárosi Vízművekkel működő mobil közműszámla befizetés.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő