Connect with us

technokrata

Ázsiában terjeszkedik az F-Secure

Dotkom

Ázsiában terjeszkedik az F-Secure

Az F-Secure által kínált Security as a Service koncepción alapuló IT-biztonsági megoldást a Netvigator PC Guard szolgáltatása keretében vezették be Hong Kongban.

Az F-Secure Corporation megállapodást kötött a PCCW Netvigatorral, Hong Kong legnagyobb Internet-szolgáltatójával. Az együttműködés keretében a Netvigator szélessávú internetes előfizetői felhasználóbarát csomag formájában jutnak valós idejű IT-biztonsági megoldáshoz. Emellett az F-Secure tovább bővítette üzleti tevékenységét az ázsiai piacon: a Japánban több éve létrehozott képviselet után most megnyitotta szingapúri irodáját is.

Az F-Secure által kínált Security as a Service (biztonság mint szolgáltatás) koncepción alapuló IT-biztonsági megoldást a Netvigator PC Guard szolgáltatása keretében vezették be Hong Kongban. A Security as a Service segítségével a Netvigator PC Guard alkalmazása gyors és automatikus frissítéseket nyújt a felhasználók részére az Interneten keresztül, és lehetővé teszi számukra az újabb szolgáltatáscsomagokra történő gyors és egyszerű áttérést. A Netvigator szolgáltatásának egyik nagy előnye a már kipróbáltan hatékony műszaki támogatás, amely a helyi viszonteladói értékesítés során nem biztosítható.

„A Netvigator többször kifejezte azt az igényét, hogy ügyfeleinek kiváló védelmi szolgáltatást szeretne nyújtani. Az F-Secure mindent megtett azért, hogy kielégítse ezt az igényt, és tökéletesen testre szabott megoldással állt elő. A PC Guard szoftver angol verziójával végzett próbák azt mutatták, hogy fogyasztóink rendkívül lelkesen fogadták az új, gyors reagálású biztonsági csomagot, ezért most az októberben megjelenő kínai nyelvű változaton dolgozunk” – mondta Janice Lee, a PCCW szélessávú szolgáltatási üzletágának marketingigazgatója.

„Az ügyfelek fokozottabb védelme érdekében folyamatosan fejlesztjük termékeinket, és a világszerte elismert szakértőkből álló vírus-, illetve kémprogram-védelmi kutatócsoportjaink ebben a projektben is kimagasló képességeikről tettek tanúbizonyságot. Most már arra is lehetőségünk nyílik, hogy e szolgáltatásainkat a többi dél-ázsiai ügyfeleink számára is felkínáljuk. A PCCW vállalattal létrejött együttműködés ezenkívül azt is bizonyítja, hogy az F-Secure a csak kifejezetten jó minőségű szolgáltatásokat biztosító Internet-szolgáltatók számára is megfelelő választás” – nyilatkozta Jari Heinonen, az F-Secure Corporation ázsiai regionális igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp