Connect with us

technokrata

Az IBM-től érkezett a Novell új elnöke az EMEA régióba

Dotkom

Az IBM-től érkezett a Novell új elnöke az EMEA régióba

Tom Francese irányítja a jövőben a Novell európai tevékenységét.

A Novell bejelentette Thomas Francese kinevezését a Novell európai, közel-keleti és afrikai régiójának elnökévé. Francese, a technológiai iparban 30 éves tapasztalattal rendelkező szakember közvetlen beosztottja lesz Ron Hovsepian-nek, a Novell globális tevékenységéért felelős ügyvezető alelnökének és elnökének. Thomas Francese emellett tagja lesz a Novell globális vezető testületének is.

Az 55 éves szakember kinevezését megelőzően az IBM szoftvercsoport EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióért felelős elnöke volt, az ott töltött évtizedek alatt a kereskedelmi stratégiák tervezéséért és megvalósításáért volt felelős. Dolgozott többek között a szoftvercsoport közép-amerikai régióbeli értékesítésért felelős alelnökeként, a globális pénzügyi szolgáltatások iparági értékesítési alelnökeként, a hálózati számítástechnikai szoftverek globális értékesítési és támogatási alelnökeként és londoni vállalati értékesítési igazgatóként. Szakmai pályafutását az IBM-nél értékesítési vezetőként 1974-ben kezdte a texasi Houstonban.

„Tom óriási tapasztalata az értékesítés, az általános menedzsment és a tevékenységek irányítása terén, valamint az Európában szerzett több éves gyakorlata biztos vezetői tapasztalattal erősíti a Novell csapatát az EMEA régióban” – mondta Hovsepian. „Örülök, hogy egy ilyen kiemelkedő képességekkel rendelkező szakember csatlakozik a Novell vezetői gárdájához” – tette hozzá Hovsepian.

„A Novell vezető szerepet tölt be a nyílt szabványokon és nyílt forráskódon – a mai vezető technológia két kulcsfontosságú tényezőjén – alapuló IT infrastruktúra meghatározásában és kiépítésében” – mondta Francese. „Örömömre szolgál, hogy együtt dolgozhatok a Novell EMEA régiójának kiváló csapatával, és a jövőben hozzájárulhatok a régió üzleti eredményeinek további növeléséhez, valamint ügyfeleink és a Novell sikeréhez” – tette hozzá Francese.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom