Connect with us

Az Ericsson 3G-hálózatot szállít a Polska Telefonia Cyfrowa részére

Dotkom

Az Ericsson 3G-hálózatot szállít a Polska Telefonia Cyfrowa részére

A Polska Telefonia Cyfrowa (PTC) lengyel hálózatüzemeltető 3G-rádióhálózatának szállítására vonatkozó keretszerződést írt alá az Ericssonnal, megerősítve ezzel az Ericsson vezető pozícióját ezen a területen.

A megállapodás értelmében az Ericsson 3G-rádióhálózati infrastruktúrát szállít majd, amellyel a PTC jelenlegi GSM-hálózatát 3G/WCDMA-hálózatra fejleszti tovább. Az Ericsson kiterjedt hálózati és technológiai tanácsadást is nyújt, például a tervezés, a finomhangolás és az optimalizálás kérdéskörében, valamint kulcsrakész telepítést, többszállítós integrálást, támogatást és képzést is biztosít.

A hálózat a következő városokat fedi majd le: Krakkó, Katowice, Lódz, Gdansk, Torun, Bydgoszcz és Szczecin. A hálózat kiépítése haladéktalanul megkezdődik, sőt az első fázis telepítése az ősz folyamán be is fejeződik.

Wilhelm Stückemann, a PTC igazgatótanácsának elnöke és műszaki vezetője a következőket nyilatkozta: „Az, hogy az Ericssont választottuk a PTC 3G-hálózatának szállítására, természetes lépés volt a részünkről. Kilenc évre visszatekintő együttműködésünk során az Ericsson bebizonyította, hogy megfelelő szakértelemmel és kiváló termékválasztékkal rendelkezik egy fejlett 3G-hálózat telepítéséhez, ráadásul a beindításhoz szükséges eszközök is rendelkezésére állnak.”

Lars E. Svensson, az Ericsson lengyelországi elnöke kijelentette: „Az Ericsson és a PTC együttműködése a kölcsönös bizalmon és az igények megértésén alapuló üzleti kapcsolat jó példája. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy támogathatjuk a PTC-t abban, hogy jelentős szerepet töltsön be a hangátviteli és a fejlett 3G-szolgáltatások (például az ún. Blue Connect szolgáltatások) terén Lengyelországban.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom