Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az első lépés a jégen

Dotkom

Az első lépés a jégen

Pannon GSM Gyermek Jégkorongfesztivál Budapesten.

A Magyar Jégkorong Szövetség főtámogatójaként a Pannon GSM újszerű, szórakoztató módon járul hozzá az utánpótlás biztosításához. Az október 8-ai ingyenes Gyermek Jégkorongfesztivál az egész családnak szól – de leginkább mégis a jövő hokisainak.

2005. október 8-án, a káposztásmegyeri Budapesti Koriközpontban lesz az első Gyermek Jégkorongfesztivál. A Magyar Jégkorong Szövetség és a Pannon GSM által közösen szervezett, belépődíj nélkül látogatható rendezvény a család minden tagjának izgalmas szórakozást kínál. Reggel 10-től délután 4 óráig Lego-játékok, lufi-hajtogatás és bohócprogramok várják a kicsiket és nagyokat, akik pedig testmozgásra vágynak, a Kolompos zenekar gyermektáncházában ismerkedhetnek a különféle néptáncok alapjaival.

A rendezvény ugyanakkor elsősorban a jégkorongról szól, annak minden minőségében. Aki még nem próbálta az igazit, az asztali hokin vagy a PlayStation bajnokságban ismerkedhet a jégkorong világával, de persze valódi mérkőzésekben sem lesz hiány: jégre lépnek a hazai szupermini és mini korosztályú csapatok, azaz az összes, 9 évesnél nem idősebb hazai reménység bemutatja tudását a közönségnek. A mérkőzések között a magyar felnőttválogatott játékosaival találkozhatnak a látogatók, aki pedig kedvet kapott a sportághoz, azonmód be is szerezheti felszerelését a börzén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés