Connect with us

Epicor Software Hungary: új üzleti megoldások

Dotkom

Epicor Software Hungary: új üzleti megoldások

A Scala ECE Hungary jogutódja, az Epicor Software Hungary Kft. a folyamatosság és a megújulás jegyében tartotta meg szakmai ügyfélnapi rendezvényét. A Magyarországon korábban Scala és iScala márkával bevezetett termékcsalád fejlesztési stratégiáját, valamint a globálisan is meghatározóvá vált Epicor cégcsoport jövőjét bemutató konferenciára inspiratív környezetben, a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban került sor.

Szeptember végén tartotta 2005. évi ügyfélnapját az Epicor Software Hungary Kft. A társaság a Magyarországon több mint tíz éve működő Scala ECE Hungary Kft. jogutódja és egyben a Scala által bevezetett üzleti szoftverek értékesítője és támogatója, így a rendezvényre a korábbi Scala-ügyfélnapok hagyományának folytatásaként került sor. A megjelentek számára az Epicor|Scala szakemberei bemutatták az átalakulás tapasztalatait, az Epicor jövőképét és a stratégiai termékfejlesztési irányokat.

Az amerikai székhelyű Epicor Software Corporation 2004-ben vásárolta meg a holland székhelyű Scala Business Solutions (SBS) többségi részesedését – a cégcsoport magyar tagja, a Scala ECE Hungary Kft. pedig 2005-ben változtatta a nevét Epicor Software Hungary Kft.-re. A korábban Scala és iScala márkanéven bevezetett termékek támogatását teljes körű jogutódként végzi az Epicor. A jelenleg Epicor iScala márkanéven elérhető termékcsalád stratégiai fejlesztéséhez immár egy meghatározó tőkeerejű nemzetközi cég adja meg a hátteret.

Az Epicor|Scala magasabb szintű támogatást nyújt azon ügyfeleinek, akik át kívánnak térni az Epicor|Scala új, az internetes együttműködést támogató verziójára, az Epicor iScala ERP-rendszerre. Az ügyfélnapon több előadás is szólt az Epicor iScala rendszer előnyeiről, a gyakorlatban is bevált megnövelt képességeiről, és természetesen arról, hogy az áttérés a korábbi Scala-verzióról milyen lépéseket és erőforrásokat igényel egy vállalattól, s hogy milyen szolgáltatásokkal kívánja az Epicor|Scala segíteni ezt a folyamatot.

Az ügyfélnap szakmai része work shopokkal zárult, amelyeken az Epicor iScala funkciói mellett bemutatták a résztvevőknek az Epicor|Scala által kínált üzleti intelligencia megoldásokat is.

Az Epicor|Scala szakemberei külön bemutatták az ügyfélnapra meghívott autókereskedőknek a magyarországi gépjármű márkakereskedésekben sikerrel bevezetett AutoMaster ügyviteli rendszert. Amellett, hogy az AutoMaster forgalmazását és telepítését az Epicor|Scala végzi Magyarországon, az AutoMaster integrálható az Epicor iScala pénzügyi moduljaival, így a gépjárműkereskedők egy olyan teljes értékű ERP-rendszerhez juthatnak, amely magas fokon specializált az autóforgalmazási iparágra. Bővebb információ a www.automaster.hu weboldalon olvasható.

A szakmai konferencia délutáni eseményeként a résztvevők különféle lovasprogramokon vehettek részt, de a bátrabbak benevezhettek a dzsiptúrára és a quad játékra is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő