Connect with us

A Check Point továbbfejleszti a virtualizált biztonsági megoldását

Dotkom

A Check Point továbbfejleszti a virtualizált biztonsági megoldását

Az NGX sorozat kiegészült a VPN-1 VSX termékkel; így a vállalati és szolgáltató ügyfelek egyetlen eszközön egyszerűen telepíthetik és felügyelhetik összetett környezetek biztonsági megoldásait.

A Check Point Software Technologies bejelentette a VPN-1 VSX (Virtual System Extension) NGX terméknek, a vállalat virtualizált biztonsági átjárójának legújabb verzióját, amely olyan, vállalati és szolgáltató ügyfelek számára tervezett integrált VPN/tűzfal megoldás, amely több hálózat számára nyújt védelmet egyetlen hardver platformon futó, legfeljebb 250 virtualizált biztonsági átjáró alkalmazásával – ily módon csökkentve a hardver költségeit és bonyolultságát. Az új verzió nemrég lett az NGX platform része.

A Check Point VPN-1 VSX NGX a következőket kínálja a vevőknek:
• Dinamikus útválasztás (dynamic routing) – maximálizálja a hálózati adatforgalom hatékonyságát és feleslegessé teszi újabb hálózati eszközök beszerzését a végpontok közötti adatbiztonság eléréséhez.
• Fejlett alkalmazás szintű védelem (Application Intelligence) – nagyobb alkalmazás szintű adatbiztonsági védelmet nyújt, mint bármely más megoldás, valamint könnyen alkalmazkodik az új és kialakuló fenyegetésekhez.
• Virtualizált hídkapcsolat (bridge mode) támogatása – Transzparens tűzfalat hoz létre, szükségtelenné téve a hálózat újra konfigurálását.
• Modern felügyelet – Lehetővé teszi a VPN-1 VSX NGX felügyeletét egyetlen IP cím használatával, csökkentve a felügyelet bonyolultságát és a hálózat erőforrások megőrzését.
• Virtuális Rendszer Varázsló és Sablonok – előre meghatározott sablonokat tartalmaz a bevezetés idejének csökkentésére és egy varázslót, amely egyszerűsíti a virtuális rendszer létrehozását.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom