Connect with us

McAfee: új biztonságos tartalom-kezelő (SCM) alkalmazás

Dotkom

McAfee: új biztonságos tartalom-kezelő (SCM) alkalmazás

Az új alkalmazáscsalád megvédi használóit a kémprogramoktól, a spamektől, az adathalászattól, a vírusoktól, a férgektől és a helytelen tartalmaktól.

A McAfee Secure Content Management programcsalád védelmet nyújt a kémprogramok, a nem megfelelő webtartalmak, az adathalászat, a spamek, az ismert vírusok és a trójaiak ellen. Ez az átfogó védelem szükségtelenné teszi több, különböző biztonsági termék használatát, csökkentve a fizetendő jogdíjak költségeit. A megoldások alkalmazás-alapúak, könnyű őket telepíteni és gyakorlatilag nem igényelnek karbantartást. Ezen felül a McAfee ePolicy Orchestrator (ePo) segítségével az alkalmazások központilag kezelhetőek, lehetővé téve a vírusirtó, anti-spam, az adathalászat elleni és a tartalomszűrő megoldások egységes kezelését az asztali gépektől az átjáróig.

A Forrester IT biztonsággal kapcsolatos, 188 technológiai döntéshozó szervezetre kiterjedő közvélemény-kutatása szerint a vizsgált cégek 65%-a első helyen jelölte meg a kémprogramok kiszűrését célzó eszközöket az idén megvásárolandó vagy fejlesztendő alkalmazásaik listáján, ezt szorosan követik a tartalom- és spamszűrők, a vírusirtók és hálózati karantén-megoldások.

A kis- és középvállalkozások részére a McAfee SIG teljesen integrált web- és e-mail biztonságot nyújt. Nagyobb vállalkozásoknak a McAfee két, díjnyertes technológiájára épülő nagyteljesítményű célorientált alkalmazást kínál:

• A McAfee SWG védelmet biztosít a kémprogramok, az adathalászat, az ismert vírusok és a dolgozók esetleges Internetes visszaélései ellen. Ez a megoldás vállalkozás-szintű alkalmazásként is elérhető, beleértve egy nagyteljesítményű ASIC – gyorsított modellt.
• A McAfee SMG átfogó biztonsági rendszert biztosít vállalati e-mail felhasználók részére. Blokkolja a spameket, az adathalászati kísérleteket, vírusokat, trójaiakat, férgeket és megakadályozza, hogy nem megfelelő tartalmak jussanak be vagy ki a vállalattól e-maileken keresztül.

Az SWG és SIG alkalmazások első osztályú webszűrővel rendelkeznek, amelyet a Secure Computing SmartFilter alkalmazása biztosít. A SmartFilter technológiája tökéletesen illeszkedik az SWG és a SIG platformjaihoz, segítve az IT menedzsereket a jogosulatlan elérések kiiktatásában és a biztonság javításában. A SmartFilter technológiával a McAfee kiváló teljesítményt és alacsony válaszadási időt képes biztosítani, amivel segíti ügyfeleit Internet sávszélességük maximalizálásában és az ártalmas kódokat vagy nem megfelelő tartalmakat tartalmazó weboldalak blokkolásában.

„Az Internet és az e-mail két, üzleti szempontból kiemelkedően fontos kommunikációs csatorna. 2004-ben a jelentősebb támadások 85%-a használta ezeket a csatornákat a terjedésre. A McAfee új alkalmazásai a web- és e-mail alapú támadások széles köre ellen nyújt proaktív és teljes körű védelmet” – mondta Vimal Solanki, a McAfee termékmarketing-igazgatója. „Az alkalmazások ezen felül vonzó partner üzleti modelleket kínálnak, lehetővé téve ezáltal viszonteladóink számára, hogy kis- és nagyvállalkozói ügyfeleik segítésére értékes szolgáltatási lehetőségeket kínáljanak.”

A McAfee Secure Content Management alkalmazáscsalád a következő szolgáltatásokat nyújtja:
• Egyedülálló beépített kémprogram kereső
• Integrált webszűrés
• Első osztályú, nagyteljesítményű megoldások
• Egységes vállalkozó osztályú irányítás
• Rugalmas stratégiairányítás
• Valósidejű streaming anti-spam frissítésSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő