Connect with us

technokrata

MasterCard: Álomlakás elektronikus fizetéssel

Dotkom

MasterCard: Álomlakás elektronikus fizetéssel

A MasterCard promóciós nyereményjátéka keretében, a kártyával vásárolt áruk és szolgáltatások értéke meghaladta az 1 milliárd forintot.

Nagy sikerrel zárult a MasterCard Europe kártyatársaság által meghirdetett: „Vásároljon MasterCarddal, nyerjen és álmodja újra lakását!” promóció. A MasterCard, MasterCard Electronic és Maestro kártyával vásárlók összesen 151.990 érvényes bizonylatot küldtek be a nyereményjátékra. A szerencsés nyertes 3 millió forint összértékű ajándékutalvány segítségével varázsolhatja újjá lakását.

A MasterCard Europe 2005 februárjában indított nyereményjátéka a napokban sikeresen lezárult. A játékban azok vehettek részt, akik MasterCard, MasterCard Electronic és Maestro bankkártyával 1.000 Ft fölötti értékben vásároltak, és a megadott címre visszaküldték a vásárlásukat igazoló bizonylatot. A nyereményjáték fődíjaként a nyertes újraálmodhatja lakását, amelyhez egyenként egymillió forint értékű Kika, MediaMarkt és Bricostore vásárlási utalványt használhat fel.

A nyereményjátékban közel 50.000-en (48.473 fő) vettek részt, többségük a keleti országrészből, főleg Fejér, illetve Hajdú-Bihar megyéből. A legaktívabbak a budapestiek voltak (29%), a nyugati megyékből az összes pályázat mintegy 10%-a érkezett. A résztvevők a játék kéthónapos időszaka alatt bankkártyájukkal több, mint 1,2 milliárd forintos forgalmat generáltak, és fejenként átlag 8.273 Ft-ot költöttek betéti és hitelkártyájukkal.

Mihalszky Anikó, a MasterCard Europe Közép-Kelet-európai regionális marketing menedzsere elmondta: „A játékszabályzatban idén is 1.000 Ft-os minimális vásárlási értéket szabtunk meg. A résztvevők fele 1.000-5.000 Ft-ot hagyott az üzletekben, a legmagasabb vásárlási érték pedig megközelítette a 490.000 Forintot.

A bizonylatot visszaküldők magas száma, valamint az általuk generált forgalom is mutatja, hogy Magyarországon a készpénzfizetés helyett egyre többen részesítik előnyben a biztonságos, kártyával történő vásárlást. Ennek ékes bizonyítéka, hogy nyereményjátékunk során ekkora számban sikerült mozgósítanunk a MasterCard, MasterCard Electronic és Maestro kártyabirtokosokat. Ezúton is gratulálunk a szerencsés nyerteseknek.”

A beküldött pályázatok elemzésekor kiderült, hogy inkább a hölgyek számára volt vonzó a nyeremény, hiszen a beküldők több mint 60%-a a gyengébb nem képviselője. Körükből került ki a legtöbb kártyás vásárlási bizonylatot (103 darab) beküldő is, akit a MasterCard különdíjként egy ajándékcsomaggal jutalmazott.

A nyereményjáték fődíját egy budaörsi hölgy nyerte meg, akinek saját elmondása szerint a lehető legjobbkor jött a nyeremény. Az ajándékutalványokat remekül fel tudja majd használni családi házuk tervezett felújítása során. Nagyon örült a nyereménynek, mert megvalósult egyik legfőbb vágya, hogy családjával egyetértésben úgy rendezze be otthonát, hogy végre álmaik, és ne a pénztárcájuk vezérelje őket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák