Connect with us

technokrata

Kedvezményprogramot indít a T-Com és a T-Online

Dotkom

Kedvezményprogramot indít a T-Com és a T-Online

A Magyar Telekom a Csoportban rejlő szinergiákra építve az év folyamán számos új ajánlattal jelenik meg.

2005. október 4-én a T-Com és a T-Online elindítja PoP Kedvezményprogramját. A programhoz csatlakozó ügyfelek pontokat gyűjthetnek, mely pontok egy részéért automatikus T-Com forgalmi kedvezményt kapnak. A megmaradó pontok levásárolhatóak a T-Pont üzletekben, illetve a T-Online beszámítja a szélessávú tartalmainak fizetésekor.

Márkaváltásakor a T-Com célul tűzte ki, hogy az egyéni, valamint üzleti ügyfeleknek kínált termékportfolióra, továbbá a Magyar Telekom Csoportban rejlő szinergiákra építve az év folyamán számos új ajánlattal jelenik meg mind a hang-, mind az Internet-szolgáltatások területén. A T-Online Magyarország szándéka, hogy az ügyfelek még jobb és zavartalan kiszolgálása érdekében folyamatosan megújítsa termékkínálatát, fejlessze a hozzáféréseket, és új, az egyedi igényekhez jobban igazodó, innovatív tartalomszolgáltatásokat vezessen be.

2005. október 4-én a T-Com és a T-Online elindítja PoP Kedvezményprogramját. A programhoz csatlakozó ügyfelek pontokat gyűjthetnek, mely pontok egy részéért automatikus T-Com forgalmi kedvezményt kapnak. A megmaradó pontok részben levásárolhatóak a T-Pont üzletekben, illetve a T-Online beszámítja azokat a szélessávú tartalmainak fizetésekor. A programhoz a T-Com egyéni és üzleti ügyfelei, továbbá a T-Online otthoni internet szolgáltatással rendelkező ügyfelei csatlakozhatnak. A T-Com üzleti ügyfeleinek körében elsősorban a jellemzően 30 ezer Ft alatti havi számlanagysággal rendelkező ügyfeleknek ajánlja a programot.

A havi 30 ezer forint feletti telefonszámlával rendelkező vállalkozásoknak a T-Com a szintén októberben induló PoP Mega Hűségcsomagját ajánlja, amely egy díjmentesen igénybe vehető kiegészítő csomag, a számla nagyságával és az eltöltött idővel arányosan egyre növekvő kedvezményekkel.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök