Connect with us

technokrata

Szélessávú Internet: vállalati szintű védelem otthoni felhasználóknak

Dotkom

Szélessávú Internet: vállalati szintű védelem otthoni felhasználóknak

Az F-Secure és az egyesült királysági TalkTalk, a The Carphone Warehouse ingyenes otthoni telefon- és szélessávú hozzáférés szolgáltatója közötti partneri megállapodás értelmében a TalkTalk havi díj ellenében vállalati szintű védelmet kínál a szélessávú hozzáféréssel rendelkező otthoni felhasználóknak.

Az F-Secure és a TalkTalk megállapodásának köszönhetően az előfizetők havi szolgáltatás keretében vehetik igénybe az F-Secure Internet Security 2006 megoldás IT-biztonsági funkcióit. A biztonsági csomag az összes új és meglévő előfizető számára elérhető. A biztonsági szoftver CD-ről telepíthető vagy a TalkTalk webhelyéről tölthető le. A próbaidőszak lejárta után az ügyfelek folyamatos havi előfizetéssel vásárolhatják meg a szoftvert, és igényeiknek megfelelően havonta választhatják meg a kívánt biztonsági szintet.

Az F-Secure biztonsági szoftvere valós idejű védelmet nyújt az otthoni felhasználóknak a rosszindulatú kódok, kémprogramok és az iparágban egyedül álló módon a rootkitek ellen is. Az F-Secure Internet Security megoldásban a családok internethasználatát olyan új funkciók támogatják, mint az időzár funkció, amely lehetőséget ad arra, hogy a szülők felügyelhessék a kiskorú gyermekek web böngészését.

Az F-Secure biztonsági megoldásai előfizetéses szolgáltatásként is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Európa és az Egyesült Államok vezető internetszolgáltatóinak és portáljainak körében. Ide tartozik többek között az TalkTalk, a Tesco Internet és a Kingston Communications az Egyesült Királyságban, a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom és a WEB.DE Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet és a com hem Svédországban, a Cablecom Svájcban, a TDC Cable TV Dániában, a Telenet Belgiumban, a Czech Telecom Csehországban és az Elisa Oyj Finnországban, a T-Online Magyarországon.

A TalkTalk
A TalkTalk, a The Carphone Warehouse vállalat részeként több mint egymillió ügyfelet szolgál ki telefon-, bérelt vonali és szélessávú szolgáltatásokkal. A vállalat folyamatosan alacsony árakon kínálja szolgáltatásait, mind az Egyesült Királyságban, mind Írországban élő ügyfelei ingyenesen beszélhetnek egymással telefonon. A telefonszámla garantáltan kisebb a British Telecom díjainál, ellenkező esetben a TalkTalk 1000 angol fontot fizet kártérítésül. A vállalat 1 és 2 Mb sávszélességű csomagokat kínál, letöltési korlátozás nélkül, ingyenes modemmel, öt ingyenes e-mail címmel és 15 MB ingyenes tárhellyel, ahol az ügyfelek saját weboldalukat tárolhatják.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek