Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szélessávú Internet: vállalati szintű védelem otthoni felhasználóknak

Dotkom

Szélessávú Internet: vállalati szintű védelem otthoni felhasználóknak

Az F-Secure és az egyesült királysági TalkTalk, a The Carphone Warehouse ingyenes otthoni telefon- és szélessávú hozzáférés szolgáltatója közötti partneri megállapodás értelmében a TalkTalk havi díj ellenében vállalati szintű védelmet kínál a szélessávú hozzáféréssel rendelkező otthoni felhasználóknak.

Az F-Secure és a TalkTalk megállapodásának köszönhetően az előfizetők havi szolgáltatás keretében vehetik igénybe az F-Secure Internet Security 2006 megoldás IT-biztonsági funkcióit. A biztonsági csomag az összes új és meglévő előfizető számára elérhető. A biztonsági szoftver CD-ről telepíthető vagy a TalkTalk webhelyéről tölthető le. A próbaidőszak lejárta után az ügyfelek folyamatos havi előfizetéssel vásárolhatják meg a szoftvert, és igényeiknek megfelelően havonta választhatják meg a kívánt biztonsági szintet.

Az F-Secure biztonsági szoftvere valós idejű védelmet nyújt az otthoni felhasználóknak a rosszindulatú kódok, kémprogramok és az iparágban egyedül álló módon a rootkitek ellen is. Az F-Secure Internet Security megoldásban a családok internethasználatát olyan új funkciók támogatják, mint az időzár funkció, amely lehetőséget ad arra, hogy a szülők felügyelhessék a kiskorú gyermekek web böngészését.

Az F-Secure biztonsági megoldásai előfizetéses szolgáltatásként is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Európa és az Egyesült Államok vezető internetszolgáltatóinak és portáljainak körében. Ide tartozik többek között az TalkTalk, a Tesco Internet és a Kingston Communications az Egyesült Királyságban, a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom és a WEB.DE Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet és a com hem Svédországban, a Cablecom Svájcban, a TDC Cable TV Dániában, a Telenet Belgiumban, a Czech Telecom Csehországban és az Elisa Oyj Finnországban, a T-Online Magyarországon.

A TalkTalk
A TalkTalk, a The Carphone Warehouse vállalat részeként több mint egymillió ügyfelet szolgál ki telefon-, bérelt vonali és szélessávú szolgáltatásokkal. A vállalat folyamatosan alacsony árakon kínálja szolgáltatásait, mind az Egyesült Királyságban, mind Írországban élő ügyfelei ingyenesen beszélhetnek egymással telefonon. A telefonszámla garantáltan kisebb a British Telecom díjainál, ellenkező esetben a TalkTalk 1000 angol fontot fizet kártérítésül. A vállalat 1 és 2 Mb sávszélességű csomagokat kínál, letöltési korlátozás nélkül, ingyenes modemmel, öt ingyenes e-mail címmel és 15 MB ingyenes tárhellyel, ahol az ügyfelek saját weboldalukat tárolhatják.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés