Connect with us

technokrata

Az OKI Magyarországon is növeli piaci részesedését

Dotkom

Az OKI Magyarországon is növeli piaci részesedését

A mátrix nyomtatók területén az OKI 4,9%-os piaci részesedét nem kevesebb, mint 28%-ra növelte.

Az OKI Printing Solutions egyre nagyobb szerepet kap a digitális színes nyomtatók európai piacán, melyet független statisztikák eredményei is alátámasztanak. Az éves eredmények azt mutatják, hogy az OKI Printing Solutions 2004 és 2005 második negyed éve között 54%-kal1 növelte eladásait. (forrás: IDC, Nyugat Európai Nyomtatópiac)

A vállalat erős növekedést tudhat magáénak számos kulcsfontosságú európai országban, csak úgy, mint Magyarországon. A magyar nyomtatópiac teljes spektrumát tekintve az OKI Systems Magyarország Kft. duplájára növelte piaci részesedését, ami egy alapvetően csökkenő eladásokat mutató országos piacon komoly fejlődést jelent. A mátrix nyomtatók területén az OKI 4,9%-os piaci részesedét nem kevesebb, mint 28%-ra növelte, míg az elektrosztatikus nyomtatók eladási adatai is jelentős mértékben növekedtek.

Ezek az eredmények tükrözik a vállalat pár hónappal ezelőtti globális újrapozícionálásának sikerét, valamint azon törekvését, hogy a világ színes nyomtató piacának főszereplőjeként ismerjék.

„Az OKI Magyarországon is lendületesen fejlődik és erősíti piaci helyzetét. Mivel a nyomtatópiac újabb szegmenseiben vagyunk jelen (MFP), biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben további növekedésre leszünk képesek.”– nyilatkozta Érdi Krausz Gábor, az OKI Systems Magyarország ügyvezető igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle