Connect with us

technokrata

Az Nvidia legújabb grafikus vezérlője

Dotkom

Az Nvidia legújabb grafikus vezérlője

A távol-keleti cég bemutatta a Geforce Go család legújabb tagját, mely a noteszgépek számára hozza el a csúcsszintű grafikus teljesítményt.

elit (grafikai)teljesítményű noteszgépeket értékesítő cégek némelyikének a kínálatában már a bejelentés pillanatában elérhetővé vált. Például a Sager Computer, a Falcon Northwest, a Voodoo Computers, az Eurocom, az ABS Comuter Technologies stb. forgalmazza a noteszgépek világába is pár éve még elképzelhetetlen teljesítményt nyújtó GPU-t.

Amint azt Rob Csongor, az Nvidia mobil számítógépekbe szánt grafikus processzorokért felelős részlegének vezető menedzsere elmondta, az eggyel korábbi generációhoz képest durván kétszer nagyobb teljesítményre képes az új lapka. Az asztali változatra épülő videovezérlő chip új programozható shader architektúrával rendelkezik, amely legalább kétszer nagyobb teljesítményt tud felmutatni az előző kiadásokhoz képest.

Támogatja a DirectX 9 3.0-s Shader Model szabványát, illetve a HDR filmminőséget. A Purevideo technológia második generációja a filmnézést teszi még kellemesebb élménnyé. Emellett gondoltak az akkumulátoros használati időtartam kitolására is: a Powermizer technológia bevetése révén a duplázódó teljesítmény ellenére nem növekedett az erőforrásigény, azaz – a gyártó állítása szerint – kevesebb hőtermeléssel jár az új GPU használata.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle