Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG szponzorálja az MTV 2005-ös zenei díjkiosztó gáláját

Dotkom

Az LG szponzorálja az MTV 2005-ös zenei díjkiosztó gáláját

Az LG folyamatosan erősíti európai jelenlétét.

Az LG Electronics, az elektronikai, informatikai és kommunikációs ipar prominens szereplője hivatalos szponzorként támogatja a november 3-án, a portugáliai Lisszabonban megrendezésre kerülő MTV Europe Music Awards 2005 díjkiosztó gálát. Az LG mobiltelefon üzletága az LG brand ismertségének növelése és az LG mobiltelefonok népszerűsítése érdekében kezdeményezte a támogatási együttműködést. Az MTV díjkiosztója Európa egyik legnagyobb, évenként megrendezett zenei eseménye, amelyet az LG mobil üzletága büszkén szponzorál. A társaság nem titkolt célja, hogy 2007-ig Európában az első öt elektronikai nagyvállalata között legyen, 2010-re pedig a világ első három legnagyobbja közé jusson szegmensében, ezért az LG mindent megtesz azért, hogy szerte Európában képviseltesse magát a nagy presztízsű zenei-, és sporteseményeken.

Az LG Electronics az európai életmód trendek irányadója kíván lenni modern és innovatív tevékenységeivel. “Cégünk mindig is ügyelt arra, hogy támogassa az ehhez hasonló nagy kaliberű eseményeket. Az LG számára az MTV 2005-ös díjkiosztó gálája kitűnő alkalom arra, hogy a cég elérje célközönségét.” – nyilatkozta James Kim elnök. “Már alig várjuk, hogy az MTV-vel közösen megrendezhessük az éjszakába nyúló eseményt és az ahhoz kapcsolódó rendezvényeket, ugyanis ez egy hatalmas siker – mind a zenének – mind az LG-nek. Fontos, hogy cégünk részese legyen kiemelkedő fontosságú, a fiatal korosztályt megcélzó eseményeknek.”

Ennek a koncepciónak részeként az LG Electronics az október 21-én megrendezésre kerülő ´LG Action Sports´ bajnokságot is támogatja, aminek a brit Manchester városa ad helyet. Ez egy olyan különcnek mondható rendezvény, ami a szélsőséges kihívásokra éhes, fiatal rajongókat célozza meg.

Az MTV londoni és lisszaboni sajtótájékoztatóján tegnap bejelentették magát a támogatás tényét, a jelölt művészeket, a vendéglistát, és az MTV Europe Music Awards 2005 bemondóit is. Az LG részt vesz néhány, az MTV gálát beharangozó rendezvényen is. Miután az eseményre Lisszabonban kerül sor, az MTV öt időpontban, Portugália öt városában szervez roadshow-t. Az LG biztosítja november 3-án a European Music Award élő közvetítését az eseményhez kapcsolódó partikon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés