Connect with us

technokrata

Megjelent a Microsoft Office System 2003 SP2

Dotkom

Megjelent a Microsoft Office System 2003 SP2

A mai napon hozzáférhetővé vált a felhasználók számára a Microsoft Office 2003 Service Pack 2 (SP2) szervizcsomag.

Az új szervizcsomag megoldást nyújt a legkritikusabb biztonsági problémákra, tovább fokozva ezzel az Office 2003 különböző változatainak megbízhatóságát.

A Service Pack 2 szervizcsomag különböző biztonsági frissítéseket, alkalmazás-kiegészítéseket és -továbbfejlesztéseket tartalmaz, valamint a Microsoft Office kliens- és szerver alkalmazásai szempontjából jelentős stabilitás- és teljesítmény-növekedést eredményező eszközöket foglal magába.

Az SP2 szervizcsomag letöltésével a felhasználók a következő többletszolgáltatásokhoz juthatnak hozzá:
· Fokozott biztonság – Az SP2 szervizcsomag az Outlook program kiegészítéseként egy olyan bővítményt tartalmaz, amely segít az adathalászat (phishing) megakadályozásában. Az SP2 révén az Outlook-ban a kéretlen levelek mostantól egyszerű szövegként jelennek meg, így nem fordulhat elő HTML-adatok véletlen megjelenítése. A szervizcsomag emellett letiltja a kéretlen e-mail üzenetekben a hivatkozásokat is.
· Az alkalmazások továbbfejlesztett stabilitása – Az SP2 szervizcsomag a belső tesztelések eredményei alapján számos hibajavítást és továbbfejlesztést tartalmaz az Office alkalmazásaihoz és kiszolgálóprogramjaihoz.
· A Microsoft SQL Server 2005 és Microsoft Visual Studio 2005 támogatása – A Windows SharePoint Services és a Microsoft Office InfoPath 2003 frissítése lehetővé teszi a hamarosan megjelenő SQL Server 2005 és Visual Studio 2005 verziók támogatását.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle