Connect with us

technokrata

Viselkedésmintára épülő védelem a Symantec-től

Dotkom

Viselkedésmintára épülő védelem a Symantec-től

Véglegesen megállapodott Symantec a viselkedésmintán alapuló védelmi és adathalászat-elhárító technikával foglalkozó WholeSecurity felvásárlásáról.

A viselkedésmintára épülő védelmi technika a netes veszélyeket – a férgeket, a vírusokat, a trójaiakat, a billentyűzést naplózó programokat és az adathalászó webhelyeket – tevékenységük és jellemzőik alapján ismeri fel. A WholeSecurity Confidence Online programja az ilyen veszélyek több száz érzékelő modullal szemben mutatott viselkedését elemezve dönti el, hogy a folyamatok illetve a webhelyek biztonságosak-e, vagy rosszindulatúak. Ez a technika viselkedésük alapján, a hagyományos védelmi ismertetőjegyek és hibajavítások használata nélkül azonnal felfedezi és csökkenti az ismeretlen veszélyek jelentette kockázatot, így védve a felhasználókat az először aznap megjelent támadások ellen.

A WholeSecurity szabadalmaztatás alatt álló, viselkedésmintára épülő technikája a böngészőket használó adathalászat-felismeréstől és -értesítéstől kezdve a rosszindulatú programkód felismeréséig használható az alkalmazásokban.

A WholeSecurity Confidence Online for Web Applications azokat a felügyelet nélkül működő, illetve távoli számítógépeket védi, amelyek elérik a cég erőforrásait, de nincs rajtuk viselkedésmintát használó ügyfélprogram telepítve. A bejelentkezéskor történő vizsgálatot követően a Confidence Online beépül a webalkalmazásokba, hogy a fertőzött gépek összekapcsolódását megelőzve tisztán tarthassa a webalkalmazáshoz hozzáférő számítógépeket. A Confidence Online ezután folyamatosan figyeli a felhasználó rendszerét, hogy biztosíthassa a veszélyek semlegesítését, mielőtt azok kárt tehetnének.

A Confidence Online for Corporate PCs a cég informatikai részlege által felügyelt számítógépein folyamatosan védi az alkalmazottakat. A Confidence Online for E-Commerce a fogyasztók e-kereskedelmi vásárlásait védi a vevő számítógépén futó, lehallgató veszélyforrások önműködő megfékezésével.

A Confidence Online Phish Finder időazonos, böngészőre épülő védelmet biztosít a csaló webhelyek ellen. A Confidence Online Phish Finder működik az eBay eszköztárának AccountGuard funkciója mögött. A Confidence Online Phish Report Network (PRN) a világ első, adathalászat elleni adatgyűjtő szolgálata, amely lehetővé teszi, hogy a cégek jelentsék és kivédjék az adathalászó webhelyeket, és ezzel jobb védelmet biztosítsanak a netes ügyfeleknek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle