Connect with us

Hirdetés

technokrata

Üzleti célokkal összhangban az ügyfelek kulcsfontosságú adataiért

Dotkom

Üzleti célokkal összhangban az ügyfelek kulcsfontosságú adataiért

A CA BrightStor r11.5 optimalizálja a tárolás hatékonyságát, és gördülékennyé teszi a virtuális szalagműveleteket.

A Computer Associates International bejelentése szerint 2005. szeptember 6-ától forgalomba került az Intelligens Tárolásfelügyelet terén integrált moduláris megoldásokat nyújtó BrightStor r11.5, amely az üzleti célokkal összhangban teszi lehetővé az információs és tárolóeszközök felügyeletét és védelmét a vállalatok számára.

A 13-szorosan integrált és bővített termékekből álló BrightStor r11.5-öt a tárolásra fordított összegek és az üzleti érték jobb összehangolására tervezték — egy olyan célra, ami kritikus fontosságú a vállalatok számára, hiszen a tárolandó adatok mennyisége továbbra is gyorsabban nő, mint a tárolásra szánt költségkeret. Az új változat a gördülékenyebb virtuális-szalag automatizálással és a tárolóeszközök egyszerűsített adminisztrációjával segíti hozzá az ügyfeleket a tárolási műveletek optimalizálásához és a tulajdonosi összköltség csökkentéséhez.

„Ahhoz, hogy a tárolási infrastruktúrára fordított beruházások értékét maximalizálni tudják, az ügyfeleknek proaktív módon kell kezelniük tárolási környezeteiket, attól függően, hogy a tárolt adatokat hogyan használják fel az üzleti tevékenység során” – mondta Anders Lofgren, a CA BrightStor tárolás-felügyeleti megoldásokkal foglalkozó vezető beosztású alelnöke. „A CA BrightStor r11.5 terméke hasznosítható intelligenciát és jelentős automatizálást biztosít a vállalkozások számára, amely gondoskodik az adatok folyamatos rendelkezésre állásáról az informatikai költségek ellenőrzése mellett.”

Hatékonyabb üzemeltetés — a BrightStor ARCserve Backup r11.5 egyszerűsíti a lemez-lemez és a lemez-lemez-szalag típusú mentési folyamatok beállítását és felügyeletét, ezzel javítva az üzemeltetés hatékonyságát és teljesítményét, miközben lehetővé teszi az informatikai osztály számára, hogy profitáljon a költséghatékony lemeztechnológiákból, és hogy teljesítse a szolgáltatási célokat.

„Gondoskodnunk kell arról, hogy minden kulcsfontosságú üzleti alkalmazásunk folyamatosan rendelkezésre álljon, ezért a lehető legjobb mentési folyamatokkal kell rendelkeznünk, és képesnek kell lennünk a rendelkezésre álló lemezhely folyamatos nyomon követésére” – mondta Mohamad Alkazaz, a világ 100 legnagyobb ipari cége közé sorolt Compagnie de Saint-Gobain egyik leányvállalata, a Saint-Gobain Crystals informatikai és telekommunikációs menedzsere. „A CA BrightStor r11.5 terméke hatékonyabban végzi a mentést, és teljes áttekintést nyújt tárolási erőforrásaink felhasználásáról.”

A BrightStor Storage Resource Manager új gyorsítótár-technológiája magában foglal egy Sybase ügynököt, felgyorsítja az adatelemzést, és az adatgyűjtési terhelés elosztása révén javítja a teljesítményt, amivel még hatékonyabbá teszi az informatikai műveleteket.

A BrightStor r11.5 nagygépes/mainframe termékei most kihasználhatják az egységes grafikai menedzsment felület előnyeit. Ezen kívül, a BrightStor z/OS szalagkezelő, tárolási erőforrás-kezelő, mentési és allokációs termékei most már integrálhatók a Unicenter ServicePlus Service Desk termékkel, lehetővé téve az egykapus problémamegoldást . A BrightStor CA-Vtape lemezpuffer-felügyeletben végrehajtott javítások csökkentik az erőforrások felhasználását, és növelik a teljesítményt.

A kulcsfontosságú üzleti folyamatok támogatása — a BrightStor r11.5 új komponense, a BrightStor Storage Command Center késő ősszel kerül majd forgalomba, és intuitív, üzlet-centrikus betekintést nyújt majd a vállalkozás tárolási környezetébe, oly módon, hogy a nyers technikai információt intuitív „műszerfallá/vezérlőpulttá” alakítja, amelynek segítségével az IT vezetés gyorsan értékelheti a teljesítményt, és megtudhatja, hogy a tárolóeszközök milyen mértékben támogatják a kulcsfontosságú üzleti folyamatokat. A beépített személyazonosság- és hozzáférés-kezelési funkciók segítségével az informatikai vezetők képesek lesznek betartatni a vállalat biztonságpolitikáját.

Bővített platform-, eszköz- és alkalmazástámogatás — a BrightStor r11.5 támogatja a Sun, EMC és HP 64 bites platformjait és középkategóriájú lemeztömbjeit. Ezen kívül fokozott védelmet biztosít a Linux alapú Lotus Notes-hoz és SAP-hoz, illetve speciális jellemzőket kínál a Microsoft SharePoint-hoz.

Árazás és beszerezhetőség — a BrightStor r11.5 megoldásai a CA FlexSelect licencprogramja és a BrightStor kapacitásalapú árazásán (Managed Capacity Pricing) keresztül szerezhetők be, amely terabyte-ban számolt kapacitáson alapuló, egyszerűsített licenckiadási modell, és amely feleslegessé teszi a szerver- vagy alkalmazás-alapú licencek nyomon követését. A kapacitásalapú licenckiadás határértékét 10 terabyte-ról 2-re szállították le, ami egyszerűbb beszerzést, a szoftverköltségek ellenőrzését, és a változó igényekhez való könnyű alkalmazkodást tesz lehetővé a kis-, közép- és nagyméretű vállalkozások számára egyaránt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés