Connect with us

technokrata

Üzleti célokkal összhangban az ügyfelek kulcsfontosságú adataiért

Dotkom

Üzleti célokkal összhangban az ügyfelek kulcsfontosságú adataiért

A CA BrightStor r11.5 optimalizálja a tárolás hatékonyságát, és gördülékennyé teszi a virtuális szalagműveleteket.

A Computer Associates International bejelentése szerint 2005. szeptember 6-ától forgalomba került az Intelligens Tárolásfelügyelet terén integrált moduláris megoldásokat nyújtó BrightStor r11.5, amely az üzleti célokkal összhangban teszi lehetővé az információs és tárolóeszközök felügyeletét és védelmét a vállalatok számára.

A 13-szorosan integrált és bővített termékekből álló BrightStor r11.5-öt a tárolásra fordított összegek és az üzleti érték jobb összehangolására tervezték — egy olyan célra, ami kritikus fontosságú a vállalatok számára, hiszen a tárolandó adatok mennyisége továbbra is gyorsabban nő, mint a tárolásra szánt költségkeret. Az új változat a gördülékenyebb virtuális-szalag automatizálással és a tárolóeszközök egyszerűsített adminisztrációjával segíti hozzá az ügyfeleket a tárolási műveletek optimalizálásához és a tulajdonosi összköltség csökkentéséhez.

„Ahhoz, hogy a tárolási infrastruktúrára fordított beruházások értékét maximalizálni tudják, az ügyfeleknek proaktív módon kell kezelniük tárolási környezeteiket, attól függően, hogy a tárolt adatokat hogyan használják fel az üzleti tevékenység során” – mondta Anders Lofgren, a CA BrightStor tárolás-felügyeleti megoldásokkal foglalkozó vezető beosztású alelnöke. „A CA BrightStor r11.5 terméke hasznosítható intelligenciát és jelentős automatizálást biztosít a vállalkozások számára, amely gondoskodik az adatok folyamatos rendelkezésre állásáról az informatikai költségek ellenőrzése mellett.”

Hatékonyabb üzemeltetés — a BrightStor ARCserve Backup r11.5 egyszerűsíti a lemez-lemez és a lemez-lemez-szalag típusú mentési folyamatok beállítását és felügyeletét, ezzel javítva az üzemeltetés hatékonyságát és teljesítményét, miközben lehetővé teszi az informatikai osztály számára, hogy profitáljon a költséghatékony lemeztechnológiákból, és hogy teljesítse a szolgáltatási célokat.

„Gondoskodnunk kell arról, hogy minden kulcsfontosságú üzleti alkalmazásunk folyamatosan rendelkezésre álljon, ezért a lehető legjobb mentési folyamatokkal kell rendelkeznünk, és képesnek kell lennünk a rendelkezésre álló lemezhely folyamatos nyomon követésére” – mondta Mohamad Alkazaz, a világ 100 legnagyobb ipari cége közé sorolt Compagnie de Saint-Gobain egyik leányvállalata, a Saint-Gobain Crystals informatikai és telekommunikációs menedzsere. „A CA BrightStor r11.5 terméke hatékonyabban végzi a mentést, és teljes áttekintést nyújt tárolási erőforrásaink felhasználásáról.”

A BrightStor Storage Resource Manager új gyorsítótár-technológiája magában foglal egy Sybase ügynököt, felgyorsítja az adatelemzést, és az adatgyűjtési terhelés elosztása révén javítja a teljesítményt, amivel még hatékonyabbá teszi az informatikai műveleteket.

A BrightStor r11.5 nagygépes/mainframe termékei most kihasználhatják az egységes grafikai menedzsment felület előnyeit. Ezen kívül, a BrightStor z/OS szalagkezelő, tárolási erőforrás-kezelő, mentési és allokációs termékei most már integrálhatók a Unicenter ServicePlus Service Desk termékkel, lehetővé téve az egykapus problémamegoldást . A BrightStor CA-Vtape lemezpuffer-felügyeletben végrehajtott javítások csökkentik az erőforrások felhasználását, és növelik a teljesítményt.

A kulcsfontosságú üzleti folyamatok támogatása — a BrightStor r11.5 új komponense, a BrightStor Storage Command Center késő ősszel kerül majd forgalomba, és intuitív, üzlet-centrikus betekintést nyújt majd a vállalkozás tárolási környezetébe, oly módon, hogy a nyers technikai információt intuitív „műszerfallá/vezérlőpulttá” alakítja, amelynek segítségével az IT vezetés gyorsan értékelheti a teljesítményt, és megtudhatja, hogy a tárolóeszközök milyen mértékben támogatják a kulcsfontosságú üzleti folyamatokat. A beépített személyazonosság- és hozzáférés-kezelési funkciók segítségével az informatikai vezetők képesek lesznek betartatni a vállalat biztonságpolitikáját.

Bővített platform-, eszköz- és alkalmazástámogatás — a BrightStor r11.5 támogatja a Sun, EMC és HP 64 bites platformjait és középkategóriájú lemeztömbjeit. Ezen kívül fokozott védelmet biztosít a Linux alapú Lotus Notes-hoz és SAP-hoz, illetve speciális jellemzőket kínál a Microsoft SharePoint-hoz.

Árazás és beszerezhetőség — a BrightStor r11.5 megoldásai a CA FlexSelect licencprogramja és a BrightStor kapacitásalapú árazásán (Managed Capacity Pricing) keresztül szerezhetők be, amely terabyte-ban számolt kapacitáson alapuló, egyszerűsített licenckiadási modell, és amely feleslegessé teszi a szerver- vagy alkalmazás-alapú licencek nyomon követését. A kapacitásalapú licenckiadás határértékét 10 terabyte-ról 2-re szállították le, ami egyszerűbb beszerzést, a szoftverköltségek ellenőrzését, és a változó igényekhez való könnyű alkalmazkodást tesz lehetővé a kis-, közép- és nagyméretű vállalkozások számára egyaránt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle