Connect with us

Hirdetés

technokrata

SAP-Siemens: alkalmazás IT-tájképhez és compliance-követelményekhez

Dotkom

SAP-Siemens: alkalmazás IT-tájképhez és compliance-követelményekhez

Az SAP és a Siemens integrált azonosság-menedzsment megoldása.

Az SAP AG és a Siemens AG egy közös fejlesztésű azonosság-menedzsment megoldással terjesztik ki globális együttműködésüket. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy javítsák IT-környezetük biztonságát, csökkentsék az előírások betartásának (compliance) költségeit, és növeljék az IT rendszereik üzemeltetésének hatékonyságát.

A Siemens azonosság-menedzsment megoldását, a HiPATH Slcurity DirX Identity-t integrálják az SAP NetWear technológia-platformba, ezáltal a cégek a munkatársaik IT-hozzáférési jogait az egész vállalatra kiterjedően központosíthatják és kezelhetik.

A közös megoldást a Bécsben, szeptemberben megrendezett SAP TechEd rendezvényen jelentették be.

A munkatársak azonosság-menedzselése egyre fontosabbá válik a különféle méretű vállalatok számára egyaránt, mégpedig a fokozódó compliance-követelmények és az egyre differenciáltabb IT-„tájkép” következtében. A cégek legtöbbször eltérő azonosság-menedzsment rendszereket használnak a különféle alkalmazásaikban, ami drága és rossz hatásfokú megoldás. Ezen a helyzeten változtat most az SAP és a Siemens közös megoldása. A HiPATH Slcurity DirX Identity széles határok közt skálázható, ami problémamentesen integrálható a NetWeaverbe, és minden létező, heterogén IT- és alkalmazási infrastruktúrában használható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés