Connect with us

technokrata

Panda ClientShield, ICSA Labs minősítéssel

Dotkom

Panda ClientShield, ICSA Labs minősítéssel

A Panda Software munkaállomás védelmi megoldása, a Panda ClientShield with TruPrevent Windows XP Pro platformon, nemrégiben elismerő igazolást kapott az ICSA Labs, független Cybertrust divíziójától, munkaállomási/szerveres antivírus teszt kategóriában, mert hatékonyan észlelte a fenyegetéseket Windows XP Pro platformon.

A minősítést a Panda ClientShield with TruPrevent Technologies szerezte meg, és ezzel együtt megszerezte a többi Panda megoldás is.

„A Panda ClientShield with TruPrevent megoldást, – amely kivívta magának ICSA Laboratórium elismerő minősítését -, a munkaállomások magas fokú vírusvédelmére ajánljuk felhasználóinknak.” – fejtette ki Paula Quirós, a Panda Software Vállalati Üzletág Igazgatója. „Ez azért is fontos számunkra, mert a Panda ClientShield with TruPrevent az egyik kulcsfontosságú alkotóeleme a hálózati vírusvédelmi megoldásunknak, Panda EnterpriSecure és Panda BusinesSecure-nak.”

Az ICSA Labs egy sorozat teszt alá vetette a termékeket, amely három szempontot vizsgált: vírus észlelő kapacitás, adminisztratív funkciók és riport generációk. Az antivírus tesztben a minta malware példányok találatait vizsgálták, az általános beállítások használata mellett, visszatérő vírusok nélkül. További feltétel volt, hogy a termék tartalmazzon olyan adminisztrációs felületet, amelyen a vírus észlelést engedélyezni vagy tiltani lehet, és a frissítést Interneten keresztül lehessen végezni. Továbbá engedélyeznie kellett a riport modul kezelhetőségét, az összes incidens betöltését, mint például a vírus észlelés. Feltétel volt az is, hogy a végrehajtott feladatok, és megjelenő riportok egyszerűen és könnyen kezelhetők legyenek.

A Panda ClientShield with TruPrevent Technologies védelmet nyújt a munkaállomásokat fenyegető olyan Internetes támadások ellen, mint például a kémprogram, adathalászat, spam, és az összes malware vagy hacker eszköz. Az effektív észlelés és a vírusok megsemmisítése teljes körű, alacsony rendszererő-felhasználással, kiváló teljesítménnyel, és egyszerű karbantartással működtethető a Panda AdminSecure-nak köszönhetően.

Az ICSA Labs-ról
Az ICSA Labs független divíziója a Cybertrust, Inc. gyártó-független tesztet és minősítést biztosít a biztonsági termékekről. A világ legjobb biztonsági termékeinek százait vetik alá magukat az ICSA Laboratórium tesztelésének és igazolásának. A biztonsági technológiák végfelhasználói számítanak az ICSA Laboratórium objektív teszt-használatára, valamint az igazolás hitelességére, a felmért termékek szolgálatkészségének és megbízhatóságának bizonyosságára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle