Connect with us

Hirdetés

technokrata

Panda ClientShield, ICSA Labs minősítéssel

Dotkom

Panda ClientShield, ICSA Labs minősítéssel

A Panda Software munkaállomás védelmi megoldása, a Panda ClientShield with TruPrevent Windows XP Pro platformon, nemrégiben elismerő igazolást kapott az ICSA Labs, független Cybertrust divíziójától, munkaállomási/szerveres antivírus teszt kategóriában, mert hatékonyan észlelte a fenyegetéseket Windows XP Pro platformon.

A minősítést a Panda ClientShield with TruPrevent Technologies szerezte meg, és ezzel együtt megszerezte a többi Panda megoldás is.

„A Panda ClientShield with TruPrevent megoldást, – amely kivívta magának ICSA Laboratórium elismerő minősítését -, a munkaállomások magas fokú vírusvédelmére ajánljuk felhasználóinknak.” – fejtette ki Paula Quirós, a Panda Software Vállalati Üzletág Igazgatója. „Ez azért is fontos számunkra, mert a Panda ClientShield with TruPrevent az egyik kulcsfontosságú alkotóeleme a hálózati vírusvédelmi megoldásunknak, Panda EnterpriSecure és Panda BusinesSecure-nak.”

Az ICSA Labs egy sorozat teszt alá vetette a termékeket, amely három szempontot vizsgált: vírus észlelő kapacitás, adminisztratív funkciók és riport generációk. Az antivírus tesztben a minta malware példányok találatait vizsgálták, az általános beállítások használata mellett, visszatérő vírusok nélkül. További feltétel volt, hogy a termék tartalmazzon olyan adminisztrációs felületet, amelyen a vírus észlelést engedélyezni vagy tiltani lehet, és a frissítést Interneten keresztül lehessen végezni. Továbbá engedélyeznie kellett a riport modul kezelhetőségét, az összes incidens betöltését, mint például a vírus észlelés. Feltétel volt az is, hogy a végrehajtott feladatok, és megjelenő riportok egyszerűen és könnyen kezelhetők legyenek.

A Panda ClientShield with TruPrevent Technologies védelmet nyújt a munkaállomásokat fenyegető olyan Internetes támadások ellen, mint például a kémprogram, adathalászat, spam, és az összes malware vagy hacker eszköz. Az effektív észlelés és a vírusok megsemmisítése teljes körű, alacsony rendszererő-felhasználással, kiváló teljesítménnyel, és egyszerű karbantartással működtethető a Panda AdminSecure-nak köszönhetően.

Az ICSA Labs-ról
Az ICSA Labs független divíziója a Cybertrust, Inc. gyártó-független tesztet és minősítést biztosít a biztonsági termékekről. A világ legjobb biztonsági termékeinek százait vetik alá magukat az ICSA Laboratórium tesztelésének és igazolásának. A biztonsági technológiák végfelhasználói számítanak az ICSA Laboratórium objektív teszt-használatára, valamint az igazolás hitelességére, a felmért termékek szolgálatkészségének és megbízhatóságának bizonyosságára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés