Connect with us

technokrata

McAfee: tartalomszűrés-menedzsment SmartFilter technológiával

Dotkom

McAfee: tartalomszűrés-menedzsment SmartFilter technológiával

A SmartFilter („okos szűrő”) technológia és adatbázis beépítése a Secure Content Management („biztonságos tartalomkezelés” – SCM) alkalmazásba lehetővé teszi a a rosszindulatú kódok; adathalászatot, kémprogramokat és egyéb online fenyegetéseket tartalmazó weblapok blokkolását.

A McAfee SCM alkalmazásokra optimalizált SmartFilter lehetővé teszi a cégek számára a kimenő forgalom ellenőrzését. A technológiát jelenleg is több ezer vállalat alkalmazza munkakörnyezetének ellenséges tartalmaktól való megóvása érdekében, a jogi költségek csökkentésére, és olyan biztonsági kockázatok elleni védelemre, mint a kémprogramok, vírusok és rosszindulatú kódok, amelyek az alkalmazottak Internet-használata során juthatnak be hálózatukba. A SmartFilter elsőrendű választást jelent az iskolák és könyvtárak számára is, mivel védelmet biztosít a tanulók számára az illegális Internet-tartalmakkal szemben, ugyanakkor segítségével ezen intézmények eleget tehetnek a Gyermekek Internetes Védelméről szóló törvénynek (CIPA) is.

A McAfee Secure Content Management programcsaládja teljes körű web- és e-mail biztonságot nyújt kis- és középvállalkozásoknak egyaránt. Platformjaik védelmet nyújtanak a kémprogramok, a nem megfelelő webtartalmak, az adathalászat, a spamek, az ismert vírusok és trójaiak ellen. Ez az átfogó védelem szükségtelenné teszi több, különböző biztonsági termék használatát, csökkentve a fizetendő jogdíjak költségeit, és, mivel a megoldások alkalmazás-alapúak, könnyű őket telepíteni és gyakorlatilag nem igényelnek karbantartást.

A McAfee közvetlenül viszonteladói hálózatán keresztül fogja értékesíteni az új, integrált terméket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák