Connect with us

technokrata

IFS World Conference: új fejlesztések, innovatív termékek, bővülő partnerkör, Ázsiai terjeszkedés

Dotkom

IFS World Conference: új fejlesztések, innovatív termékek, bővülő partnerkör, Ázsiai terjeszkedés

„Attila” közvetlen összeköttetést teremt az IFS Applications és a Microsoft Office alkalmazások között.

A svédországi Göteborg rendezte meg az IFS soron következő, éves konferenciáját 2005. szeptember 16-19. között. A háromnapos rendezvényen a vállalat bemutatta legújabb fejlesztését, az IFS Applications 7, az IFS hetedik generációs komponens alapú üzleti alkalmazását, illetve az IBM Websphere portáljaihoz közvetlenül kapcsolódó és a Microsoft alkalmazásokkal is közvetlenül kommunikáló intelligens klienseit. A cég emellett egyéb újdonságokról, bővülő ügyfél- és partnerkörről, valamint ázsiai terjeszkedéséről számolt be.

IFS Applications 7
AZ IFS Applications 7 nagyobb hatékonyságot és gyorsabb megtérülést kínál felhasználóinak. Az IFS Applications 7 egyik újítása, hogy az IBM WebSphere Portálon belül közvetlen csatlakozást tesz lehetővé a rendszer tartalmához és folyamataihoz. Ezáltal jelentősen javul a munkavállalók termelékenysége és erősödik az ügyfelek lojalitása.

Az IFS Applications 7 új funkcionális megoldásokat tartalmaz a call centerek, az erőforrás kihelyező és tervező szoftverek számára, valamint továbbfejlesztett mobil-szolgáltatásokat, projekt menedzsmentet, értékesítési szerződés menedzsmentet, illetve pénzügyi alkalmazásokat.

„Microsoft Attila”
A Konferencia másik jelentős bejelentését az “Attila” nevű termék bemutatása képezte. Az “Attila” egy olyan intelligens kliens, amelynek segítségével a vállalat munkatársai könnyebben érhetnek el vállalati adatokat közvetlenül Microsoft alapú alkalmazásokból. Ezáltal gyorsabbá és hatékonyabbá válik a munkavégzés és javul az üzleti döntéshozatal folyamata is.

Az “Attila” első lépésben, a jelentés, a költségvetési és pénzügyi tervezés moduljait tartalmazza a Microsoft Excel-be integrálva, amely az előzetes menetrend szerint 2006 második negyedévére válik elérhetővé kiválasztott ügyfelek számára.

A vállalatok többsége Microsoft Excel-t használ saját költségvetésük, valamint a pénzügyi tervezésük folyamatában. Az “Attila”-val a költségvetési és egyéb tervezési folyamatokban résztvevő osztályvezetők és más munkatársak is képesek lesznek kinyerni, ellenőrizni és frissíteni költségvetési adatokat közvetlenül a jól ismert Microsoft Excel felületről. Továbbá az Excelben dogozva is élvezhetik az IFS Applications nyújtotta központi raktározás, disztribúció előnyeit.

Az “Attila” a következő lépésben olyan modulokkal fog bővülni, amelyek az IFS Applications HR és Dokumentum Kezelő komponenseit integrálják a Microsoft Outlookkal.

Nemzetközi újdonságok
Az IFS bejelentette az összes fennmaradó részvény megvásárlását az IFS Solutions India Pvt Ltd.-ben. A vegyesvállalat még 2003-ban jött létre az IFS és annak indiai viszonteladója, az Escosoft Technologies Pvt Ltd. között. A részvények teljes felvásárlásával a svéd szoftvergyártó egyedüli tulajdonába került a leányvállalat. Az IFS már régóta kulcsfontosságú piacnak tekinti Indiát és terveiben szerepel jelenlétének erősítése, továbbá az üzleti alkalmazások iránti növekvő igények kielégítése.

Az IFS ügyfeleinek száma nagy mértékben nőtt Indiában az elmúlt évek során, olyan új jelentős ügyfelekkel, mint a Hindustan Aeronautics Ltd. (HAL). A HAL-nál bevezetett megoldások a tervezés teljes folyamatától egészen a helikopterek és repülőgépek karbantartásáig terjednek. A fejlesztések eredményeként a HAL számos különálló rendszerét képes volt egy központi rendszerbe integrálni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák