Connect with us

technokrata

Az Alerant a HP regionális partnere

Dotkom

Az Alerant a HP regionális partnere

A HP az Alerant Rt.-t kiemelkedő szakmai felkészültsége és munkája elismeréseként Regional Resource Partnerévé (Regionális Erőforrás-biztosító Partner) választotta. A HP ezentúl a Kelet-Európát, Közel-Keletet és Afrikát magában foglaló térségben ajánlja az Alerant Rt. szolgáltatásait leányvállalatai és partnerei számára.

Az Alerant Rt., a BEA-termékek hazai disztribútora, 2003-as megalakulása óta a HP Magyarország stratégiai partnere. A HP és a BEA Systems stratégiai együttműködés keretében világszerte kompetencia-központokat és laboratóriumokat hozott létre a BEA WebLogic termékek támogatására. A BEA Systems hivatalos magyarországi technológiai- és oktatóközpontjaként az Alerant Rt. a HP Magyarországgal együttműködve számos szolgáltatást nyújt a BEA-alkalmazások megvalósításához, illetve támogatásához.

Az Alerant elsősorban BEA-termékekre épülő, J2EE-alapú integrációs, portál és egyedi alkalmazásfejlesztési projektek kidolgozását és támogatását végzi. Szolgáltatásai között kiemelt helyett kap a Critical Support for BEA, a HP által kidolgozott rugalmasan testreszabható szolgáltatáscsomag, mely biztosítja a BEA-alkalmazások, illetve IT-infrastruktúrák magas rendelkezésre állását és teljesítményét. E szolgáltatások a problémák megoldásán túl foglalkoznak előrejelzéssel, megelőzéssel is, az üzemeltetés támogatása mellett segítik a rendszert érintő változások gyors és biztonságos bevezetését a fejlesztésektől a szoftver migrációig.

Az Alerant oktatással is támogatja a BEA-felhasználókat. 2004 februárja óta Hivatalos Magyarországi BEA Oktatóközpont. Tanfolyamai a hazai mellett a külföldi érdeklődők körében is egyre népszerűbbek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle