Connect with us

A Novell és a CS2C közös Linux ajánlattal jelennek meg Kínában

Dotkom

A Novell és a CS2C közös Linux ajánlattal jelennek meg Kínában

Az új együttműködés a régió gazdaságának növekvő igényeit kiszolgáló Linux munkaállomások, és szerverek fejlesztésére terjed ki.

A Novell és a China Standard Software Company (CS2C) bejelentették megállapodásukat, amelynek keretében Linux szervereket és Linux munkaállomásokat fejlesztenek a kínai piacra. Az együttműködés a 2005 áprilisában bejelentett stratégiai partnerkapcsolatra épülve lehetővé teszi a Linux további terjedését Kínában. Ennek eredményeképpen a vállalatok kihasználhatják az egyik vezető, a kínai piac igényeihez igazított és Novell által támogatott Linux disztribúció lehetőségeit.

„Kína egyik legversenyképesebb szoftvercégeként elhivatottak vagyunk a kutatás és fejlesztés, valamint a Linux és a nyílt forráskódú megoldások kereskedelmi bevezetése iránt.” – mondta Guo XianChen, a CS2C alelnöke. „Jelentős múlttal rendelkezünk a világszínvonalú Linux és nyílt szabványalapú megoldások biztosításában a kínai felhasználóknak. A Novell és a CS2C együttműködése elősegíti a Linux iparág fejlődését Kínában, és ez mindkettőnk számára előnyös. Nagy várakozásokkal tekintünk a Novell-lel folytatott együttműködés további eredményei elé.” – tette hozzá XianChen.

A Novell és a CS2C 2005 áprilisában írt alá egy stratégiai együttműködési megállapodást, amely a két vállalat partnerkapcsolatának jelentős bővülését rögzíti. A Novell vezető műszaki szerepét, erős kutatási és fejlesztési lehetőségeit, vállalati szintű támogatási megoldásait és szolgáltatásait és a Linux piacon való globális jelenlétét egészíti ki a CS2C helyi tapasztalata, kiterjedt piaci jelenléte és szakértő csapata. A Novell és a CS2C együttesen teszteli és szállítja az új Linux szerver és munkaállomás termékeket a kínai felhasználók számára. Ez az együttműködés újabb lendületet ad majd a Linux kínai fejlődésének. A két vállalat tervei között szerepel kapcsolatuk további bővítése a kínai nyílt forráskódú technológia és szoftverfejlesztések népszerűsítése érdekében.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom