Connect with us

technokrata

A 3Com Raul Ros-t nevezi ki az EMEA régióinak alelnök-vezérigazgatójává

Dotkom

A 3Com Raul Ros-t nevezi ki az EMEA régióinak alelnök-vezérigazgatójává

Az iparágban már kipróbált veterán kiemelkedő eredményeket ért el a nemzetközi kereskedelemben, nagy sikerek fűződnek a nevéhez az ügyfélkapcsolatok erősítésében, és a célterület piaci fejlődésének felgyorsításában.

A 3Com részvénytársaság 2005. szeptember 20-án bejelentette, hogy Raul Ros-t nevezi ki a vállalat európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régióinak alelnök-vezérigazgatójává. Ros James M. Fiegernek, a világkereskedelmi és szolgáltatási alelnöknek közvetlen alárendeltje lesz; ebben a pozícióban ő lesz felelős minden vállalkozás, kis- és középvállalat (KKV) kereskedéséért, valamint a menedzsment összefogásáért a 3Com legfontosabb eladási területein.

„Rendkívül boldog vagyok, hogy az egyik legerősebb kereskedelmi vezetőt segíthetem egy olyan pozícióban, amely elengedhetetlenül fontos a 3Com sikeréhez, mindezt egy olyan régióban, amelyben hatalmas növekedési lehetőség rejlik” – mondta Fieger. „Raul kiemelkedő eredményeket ért el a nemzetközi kereskedelemben, és mióta a 3Comnál van, folyamatosan túlteljesítette a vállalat céljait, nagy csapatokat segített sikerhez, és jelentősen fejlesztette a közép- és dél-amerikai műveleteket. Tapasztalata és vezetői képességei segítenek majd fejleszteni összteljesítményünket az EMEA régióban.”

Sikeres kereskedelmi vezetőként és menedzserként a technológiai és adathálózati szektorban szerzett 20 éves tapasztalatával Ros olyan egyedülálló képességről adott tanúbizonyságot, melynek segítségével a vállalati célkitűzéseket az ügyféligényekkel mind üzleti érték mind technikai szempontból is sikeresen egyeztette össze. Legutóbb a 3Com közép- és dél-amerikai alelnök-vezérigazgatójaként Ros, a közvetlen eladásoknak és partnerfejlesztésnek köszönhetően, valamint a szolgáltatások és a kínálatot javításával, éveken át folyamatos bevétel növekedést ért el a régióban.

„Alig várom, hogy felgyorsíthassam a 3Com nagyvállalati és KKV piaci fejlődését. Az egyik legnagyobb és legversenyképesebb termékportfolióval, és a hűséges partnerek hatalmas hálózatával, óriási lehetőségünk van arra, hogy a biztonságos, kapcsolt hálózatok vezető terjesztői legyünk” – tette hozzá Ros. „Az EMEA már régóta a legfontosabb régió a 3Com növekedése szempontjából, és csapatunknak remek lehetősége van arra, hogy ne csak növelje a teljesítményét a régióban, hanem, hogy bebizonyítsa, milyen értéket képvisel a 3Com a különféle méretű szervezetek számára.”

Még keresik azt, aki Ros helyét Közép- és Dél-Amerikában átveszi. Addig is Fieger lesz a régió alelnök-vezérigazgatója.

Mielőtt a 3Comhoz jött volna Ros a következő helyeken töltött be vezetői pozíciót: Redback Networks Inc., Lucent Technologies Inc., GE Capital and IBM Corporation.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle