Connect with us

Hirdetés

technokrata

A 3Com Raul Ros-t nevezi ki az EMEA régióinak alelnök-vezérigazgatójává

Dotkom

A 3Com Raul Ros-t nevezi ki az EMEA régióinak alelnök-vezérigazgatójává

Az iparágban már kipróbált veterán kiemelkedő eredményeket ért el a nemzetközi kereskedelemben, nagy sikerek fűződnek a nevéhez az ügyfélkapcsolatok erősítésében, és a célterület piaci fejlődésének felgyorsításában.

A 3Com részvénytársaság 2005. szeptember 20-án bejelentette, hogy Raul Ros-t nevezi ki a vállalat európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régióinak alelnök-vezérigazgatójává. Ros James M. Fiegernek, a világkereskedelmi és szolgáltatási alelnöknek közvetlen alárendeltje lesz; ebben a pozícióban ő lesz felelős minden vállalkozás, kis- és középvállalat (KKV) kereskedéséért, valamint a menedzsment összefogásáért a 3Com legfontosabb eladási területein.

„Rendkívül boldog vagyok, hogy az egyik legerősebb kereskedelmi vezetőt segíthetem egy olyan pozícióban, amely elengedhetetlenül fontos a 3Com sikeréhez, mindezt egy olyan régióban, amelyben hatalmas növekedési lehetőség rejlik” – mondta Fieger. „Raul kiemelkedő eredményeket ért el a nemzetközi kereskedelemben, és mióta a 3Comnál van, folyamatosan túlteljesítette a vállalat céljait, nagy csapatokat segített sikerhez, és jelentősen fejlesztette a közép- és dél-amerikai műveleteket. Tapasztalata és vezetői képességei segítenek majd fejleszteni összteljesítményünket az EMEA régióban.”

Sikeres kereskedelmi vezetőként és menedzserként a technológiai és adathálózati szektorban szerzett 20 éves tapasztalatával Ros olyan egyedülálló képességről adott tanúbizonyságot, melynek segítségével a vállalati célkitűzéseket az ügyféligényekkel mind üzleti érték mind technikai szempontból is sikeresen egyeztette össze. Legutóbb a 3Com közép- és dél-amerikai alelnök-vezérigazgatójaként Ros, a közvetlen eladásoknak és partnerfejlesztésnek köszönhetően, valamint a szolgáltatások és a kínálatot javításával, éveken át folyamatos bevétel növekedést ért el a régióban.

„Alig várom, hogy felgyorsíthassam a 3Com nagyvállalati és KKV piaci fejlődését. Az egyik legnagyobb és legversenyképesebb termékportfolióval, és a hűséges partnerek hatalmas hálózatával, óriási lehetőségünk van arra, hogy a biztonságos, kapcsolt hálózatok vezető terjesztői legyünk” – tette hozzá Ros. „Az EMEA már régóta a legfontosabb régió a 3Com növekedése szempontjából, és csapatunknak remek lehetősége van arra, hogy ne csak növelje a teljesítményét a régióban, hanem, hogy bebizonyítsa, milyen értéket képvisel a 3Com a különféle méretű szervezetek számára.”

Még keresik azt, aki Ros helyét Közép- és Dél-Amerikában átveszi. Addig is Fieger lesz a régió alelnök-vezérigazgatója.

Mielőtt a 3Comhoz jött volna Ros a következő helyeken töltött be vezetői pozíciót: Redback Networks Inc., Lucent Technologies Inc., GE Capital and IBM Corporation.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés