Connect with us

technokrata

Revolution: Növekvő igény az unió-konform irodai szoftverekre

Dotkom

Revolution: Növekvő igény az unió-konform irodai szoftverekre

A nyáron közel 1000 kisvállalat állt át a Revolution számlázó-programok legújabb verzióira.

Jelentősen, 18%-kal megnőtt 2005-ben azoknak a cégeknek a száma, akik rendszeresen frissítik Revolution számlázó programjukat, köszönhetően a cég idén nyáron piacra dobott, negyedik generációs, szintén unió-konform 4.0 programverzióinak. A szoftverfejlesztő cég szerint a frissítések megnövekedett aránya mögött egyrészt az áll, hogy egyre több cég tartja szem előtt, hogy szoftvere folyamatosan feleljen meg a változó törvényi követelményeknek. Másrészt többek között az új termékverziók kiemelt kényelmi funkciói – például az általában csak integrált rendszerekre jellemző komplett kereskedelmi folyamat-kezelés – állnak, amelyek nagymértékben hozzásegítik a kisvállalati szektor cégeit uniós versenyképességük megtartásához és javításához.

A Revolution Software 2005. június elején dobta piacra a kisvállalkozói „Iroda Sorozat” szoftvercsalád számlázó programjainak legújabb, 4.0-ás verzióit, melyek a már a korábbi programverzióban is megvalósított uniós elvárások mellett számos új kényelmi funkciót, áttekinthetőbb programfelületet, valamint a felsőkategóriás számlázó programokba épített komplett kereskedelmi folyamat-kezelési megoldásokat tartalmaznak. A vállalat a nyári hónapokban kedvezményes frissítési lehetőséget kínált ügyfelei részére, amelytől a kis- és középvállalkozások körében az ügyviteli szoftverek használatának további erősödését várja.

„A legszélesebb kisvállalati körben elterjedt, alap tudásszintű Számla Numero 1. mellett kiemelkedő arányban frissítettek a nagyobb tudású számlázó programokat használó ügyfeleink, például a SzámlaVarázsló Deluxe programot használók körében a most frissítők aránya meghaladta a 20%-ot, így ezeknek az ügyfeleknek már mintegy 50%-a használ unió-konform szoftvert. Ez érthető is, hiszen ők használják a legszélesebb körben a programot, és őket is érinti a legtöbb versenyképességet fokozó fejlesztés, mint például a komplett kereskedelmi folyamat-kezelés, ahol az ajánlatból megrendelés és foglalás, a foglalásból szállítólevél, a szállítólevélből számla készíthető egyetlen gombnyomással; akár devizában is. Szintén újdonság a folyószámla-egyeztető, illetve a külföldi szállítás esetén használatos proforma számla.” – mondta Kustos Ferenc, a Revolution Software kereskedelmi és marketing igazgatója. „A programban bevételezéskor és előlegszámla nyomtatásakor angol és német nyelvű sablon is választható, amely szintén az uniós előírásoknak való megfelelést segíti elő.” – tette hozzá.

A számlázó programok folyamatos frissítése elsősorban a folyamatosan változó adózási és könyvelési előírások miatt elengedhetetlen. A legfrissebb verziószámú szoftverek upgrade változatai rendszeresen követik a legújabb törvényi változásokat, az aktuális rendeleti megfeleléseket, az új, bővített funkciók pedig a hatékony üzletmenetet segítik elő, mind több kényelmi, megtakarítási lehetőséget kínálva, alkalmazkodva a helyi igényekhez.

A Revolution becslése szerint ma Magyarországon mintegy 80-100.000 cég és egyéni vállalkozó használ valamilyen számlázó programot. Az Iroda Sorozat számlázó szoftvereit – köztük a legnépszerűbb Számla Numero 1., Számla Numero 2. és SzámlaVarázsló programokat – már több mint 12.000 egyéni vállalkozó, mikro- és kisvállalat használja országszerte.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle