Connect with us

technokrata

Lenovo: biztonságban a belső

Dotkom

Lenovo: biztonságban a belső

A „roll cage” borítás megvédi a merevlemezt a Z-szériás és a később érkező ThinkPad notebookokban.

A ThinkPad Z-széria, azoknak a kisvállalkozóknak készült, akik egyazon készüléket használnak munkára és szórakozásra. A klasszikus fekete ThinkPad kivitelen kívül az új Z-széria különleges kiadása elérhető csiszolt titánborítással is. A titán fényes, új külsőt, tartósságot és karcállóságot biztosít a világ egyik legismertebb notebook márkájának.

A ThinkPad Z60t kijelzőjén 25%-kal, míg a Z60m 15,4 colos kijelzőjén 30%-kal több információ látható. A 2,8 cm vastagságú és csupán 1,9 kg súlyú, 14 colos ThinkPad Z60t kategóriáján belül a legvékonyabb és legkönnyebb szélesvásznú notebook. A multimédiás lehetőségek használatát számtalan újítás könnyíti meg. Többek között az alkalmazások különféle funkcióihoz rendelt gyorsindító gombok, valamint a csatlakozók, melyek a digitális képek és videók egyszerű betöltését segítik elő. Ezek a tulajdonságok is optimálissá teszik a Z-sorozatot az üzleti és az otthoni felhasználók számára legyen szó prezentáció készítésről, multimédiáról vagy DVD nézésről.

Rendkívüli tartósság
Az üzleti utazók számára a Z-szériát egy új, belső páncélváz – egy roll cage – jellemzi, amely akár 30%-kal is csökkentheti a belső alkatrészek sérülésének esélyét a készülék leesésekor. A belső alkatrészeket, beleértve a merevlemezes meghajtót is, egyetlen magnéziumvázból alakították ki, amely sokkal nagyobb védelmet nyújt anélkül, hogy befolyásolná a használhatóságot. A Lenovo Aktív Védelmi Rendszerével – a ThinkVantage technológiával – kombinálva a ThinkPad roll cage hatékony megoldást jelent a költséges merevlemez sérülésekkel szembeni védelemre. A technológiát a későbbi ThinkPad modellekben is alkalmazni fogja a Lenovo.

Stílus és lényeg
A szélesvásznú TFT kijelző különleges csiszolt titánborítással rendelkezik, amely tartós és karcálló is egyben. A billentyűzeten helyet kapott egy Windows gomb, valamint multimédiás és egyéb alkalmazáshoz kötődő gombok kihangsúlyozzák a legendás, teljes méretű ThinkPad billentyűzetet. A Lenovo stratégiai megfontolásból, a még kiválóbb hangminőség és hangerő érdekében a nagy sztereó hangszórókat a billentyűzet két oldalán helyezte el. A multimédiás képességeket tökéletesen kiegészítik a három USB 2.0 az S-Video, VGA és IEEE1394 csatlakozók. A Z60m-ben helyet kapott egy 3 az 1-ben memóriakártya-olvasói is.

A ThinkVantage Technológiák megkönnyítik a felhasználók dolgát
A Lenovo új ThinkVantage technológiái sokkal hatékonyabb jellemzőkkel szolgálnak egy központosított kezelőfelületen, gyorssá és egyszerűvé téve a számítógép biztonságát. A Z-sorozat a ThinkVantage Ügyfélbiztonsági Megoldás legutóbbi verziójával felszerelve jön ki, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók saját maguk visszanyerjék elvesztett belépési jelszavukat. További jellemzői a könnyű és hatékony lemeztitkosítás, a frissített jelszókezelő szoftver és a Rendszerbiztonsági Audit, annak érdekében, hogy a felhasználók megfelelően védjék rendszerüket.

A 14 hüvelykes ThinkPad Z60t októbertől lesz kapható a kijelölt üzleti partnereknél.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle