Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lenovo: biztonságban a belső

Dotkom

Lenovo: biztonságban a belső

A „roll cage” borítás megvédi a merevlemezt a Z-szériás és a később érkező ThinkPad notebookokban.

A ThinkPad Z-széria, azoknak a kisvállalkozóknak készült, akik egyazon készüléket használnak munkára és szórakozásra. A klasszikus fekete ThinkPad kivitelen kívül az új Z-széria különleges kiadása elérhető csiszolt titánborítással is. A titán fényes, új külsőt, tartósságot és karcállóságot biztosít a világ egyik legismertebb notebook márkájának.

A ThinkPad Z60t kijelzőjén 25%-kal, míg a Z60m 15,4 colos kijelzőjén 30%-kal több információ látható. A 2,8 cm vastagságú és csupán 1,9 kg súlyú, 14 colos ThinkPad Z60t kategóriáján belül a legvékonyabb és legkönnyebb szélesvásznú notebook. A multimédiás lehetőségek használatát számtalan újítás könnyíti meg. Többek között az alkalmazások különféle funkcióihoz rendelt gyorsindító gombok, valamint a csatlakozók, melyek a digitális képek és videók egyszerű betöltését segítik elő. Ezek a tulajdonságok is optimálissá teszik a Z-sorozatot az üzleti és az otthoni felhasználók számára legyen szó prezentáció készítésről, multimédiáról vagy DVD nézésről.

Rendkívüli tartósság
Az üzleti utazók számára a Z-szériát egy új, belső páncélváz – egy roll cage – jellemzi, amely akár 30%-kal is csökkentheti a belső alkatrészek sérülésének esélyét a készülék leesésekor. A belső alkatrészeket, beleértve a merevlemezes meghajtót is, egyetlen magnéziumvázból alakították ki, amely sokkal nagyobb védelmet nyújt anélkül, hogy befolyásolná a használhatóságot. A Lenovo Aktív Védelmi Rendszerével – a ThinkVantage technológiával – kombinálva a ThinkPad roll cage hatékony megoldást jelent a költséges merevlemez sérülésekkel szembeni védelemre. A technológiát a későbbi ThinkPad modellekben is alkalmazni fogja a Lenovo.

Stílus és lényeg
A szélesvásznú TFT kijelző különleges csiszolt titánborítással rendelkezik, amely tartós és karcálló is egyben. A billentyűzeten helyet kapott egy Windows gomb, valamint multimédiás és egyéb alkalmazáshoz kötődő gombok kihangsúlyozzák a legendás, teljes méretű ThinkPad billentyűzetet. A Lenovo stratégiai megfontolásból, a még kiválóbb hangminőség és hangerő érdekében a nagy sztereó hangszórókat a billentyűzet két oldalán helyezte el. A multimédiás képességeket tökéletesen kiegészítik a három USB 2.0 az S-Video, VGA és IEEE1394 csatlakozók. A Z60m-ben helyet kapott egy 3 az 1-ben memóriakártya-olvasói is.

A ThinkVantage Technológiák megkönnyítik a felhasználók dolgát
A Lenovo új ThinkVantage technológiái sokkal hatékonyabb jellemzőkkel szolgálnak egy központosított kezelőfelületen, gyorssá és egyszerűvé téve a számítógép biztonságát. A Z-sorozat a ThinkVantage Ügyfélbiztonsági Megoldás legutóbbi verziójával felszerelve jön ki, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók saját maguk visszanyerjék elvesztett belépési jelszavukat. További jellemzői a könnyű és hatékony lemeztitkosítás, a frissített jelszókezelő szoftver és a Rendszerbiztonsági Audit, annak érdekében, hogy a felhasználók megfelelően védjék rendszerüket.

A 14 hüvelykes ThinkPad Z60t októbertől lesz kapható a kijelölt üzleti partnereknél.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés