Connect with us

technokrata

Siemens: PARS rendszerbővítés az USA-ban

Dotkom

Siemens: PARS rendszerbővítés az USA-ban

460 millió eurós posta-logisztikai megrendelés az USA-ból.

Az USPS (US Postal Service) megrendelése értelmében a Siemens logisztika-automatizálási (L&A – Logistics and Assembly Systems) ágazata a következő 28 hónap során szoftvert és berendezéseket szállít, illetve szolgáltatásokat végez az USA valamennyi levélválogató központjára kiterjedő PARS (Postal Automated Redirection System) rendszer bővítésére.

A PARS szoftvert, továbbá különleges levélválogató komponenseket az 500 postai központ közül 233-ban installálják. Ez a 2002-ben az USPS által a Siemenstől megrendelt „PARS 1. fázis” projekt követő megrendelése. Az első fázis keretében a komplex utánküldő rendszert már 50 levélválogató központban, 180 utánküldő központban és 16 videó-kódoló központban installálták.

Az USA-ban a postának évente kerek 4 milliárd küldemény utánküldésével kell megbirkóznia. A PARS-rendszer lehetővé teszi a címváltozás-jelentések automatizálását és feldolgozását, a továbbküldendő levelek felismerését, átcímzését és továbbítását. Ennek köszönhetően az átirányított küldemények napokkal előbb célba érnek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle