Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens: PARS rendszerbővítés az USA-ban

Dotkom

Siemens: PARS rendszerbővítés az USA-ban

460 millió eurós posta-logisztikai megrendelés az USA-ból.

Az USPS (US Postal Service) megrendelése értelmében a Siemens logisztika-automatizálási (L&A – Logistics and Assembly Systems) ágazata a következő 28 hónap során szoftvert és berendezéseket szállít, illetve szolgáltatásokat végez az USA valamennyi levélválogató központjára kiterjedő PARS (Postal Automated Redirection System) rendszer bővítésére.

A PARS szoftvert, továbbá különleges levélválogató komponenseket az 500 postai központ közül 233-ban installálják. Ez a 2002-ben az USPS által a Siemenstől megrendelt „PARS 1. fázis” projekt követő megrendelése. Az első fázis keretében a komplex utánküldő rendszert már 50 levélválogató központban, 180 utánküldő központban és 16 videó-kódoló központban installálták.

Az USA-ban a postának évente kerek 4 milliárd küldemény utánküldésével kell megbirkóznia. A PARS-rendszer lehetővé teszi a címváltozás-jelentések automatizálását és feldolgozását, a továbbküldendő levelek felismerését, átcímzését és továbbítását. Ennek köszönhetően az átirányított küldemények napokkal előbb célba érnek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés