Connect with us

technokrata

Rangos elismerés a McAfee-nek

Dotkom

Rangos elismerés a McAfee-nek

A McAfee IntruShield hálózati behatólás-megelőző alkalmazás és a McAfee Entercept host-oldali behatolás-megelőző rendszer 2005-ben ismét elnyerték a Frost & Sullivan Vezető Technológia díjat.

Az előkelő Frost&Sullivan díjat minden évben annak a vállalatnak adják, amely iparágában úttörőnek számító, innovatív és élenjáró technológiákat mutat be. Ez már a második év, amikor a McAfee IPS megoldásai kapták a Frost&Sullivan Vezető Technológia díjat. A McAfee-ra azután esett a választás, hogy a Frost&Sullivan elemző csapata végigvizsgálta az IDS/IPS iparág összes technológiáját és folyamatban lévő kutatási-fejlesztési projektjét. A folyamat részét képezték az érdekeltekkel készített interjúk, valamint kiterjedt másodlagos és technológiai kutatások is, amelyeket azután a valós ügyfélfelméréseken alapuló kereslettel vetettek össze. A versenyzők összehasonlítását és rangsorolását megelőzően olyan tényezőket is számításba vettek, mint az értéktöbbletet nyújtó technológia és szolgáltatások, a vásárlói elfogadottság mértéke, az iparági elfogadottság mértéke, a termék-innováció és a forgalomba hozatal becsült gyorsasága. Az összes résztvevő közül a McAfee nyerte el az első helyezését az iparágban.

A McAfee IntruShield funkciói
– páratlan észlelő technológia – a McAfee IntruShield felismeri és blokkolja a rosszindulatú fenyegetéseket és támadásokat aláírások beillesztésével, alkalmazási/protokoll-anomáliákkal, egyetlen alkalmazásba összevont szabadalmaztatott shellkód- és DoS-észlelővel, illetve a hagyományos blokkoló funkciókkal.
– átfogó védelem – a McAfee IntruShield bizonyított, proaktív védelmet nyújt az ismert és a még épphogy csak felbukkanó (zéró-napos) támadások, a titkosított támadások, továbbá a fenyegetések széles skálája ellen, beleértve a kémprogramokat, a kitérő és a kerülőutakat alkalmazó programokat, a trójaiakat, a VoIP és a peer-to-peer fenyegetéseket.
– hordozó-osztályú funkciók – a McAfee újgenerációs technológiája a legfejlettebb hordozó-osztályú funkciókat nyújtja, beleértve a Virtuális IPS-t, a Virtuális Belső Tűzfalat, a jó kezelhetőséget, bizonyított teljesítményt, a legmagasabb port-sűrűségű célirányosan tervezett IPS alkalmazásokat, az alacsony lappangási időt és az előfizetői szintű ellenőrzést.
– valós idejű védelem a titkosított fenyegetésekkel szemben – a McAfee IntruShield az egyetlen olyan IPS megoldás, amely képes valós idejű védelmet biztosítani a titkosított fenyegetések ellen, így biztosítva az elektronikus kereskedelem létfontosságú infrastruktúráját.
– a legnagyobb IPS ügyfélbázis – világszerte messze több mint 1000 ügyfelével a McAfee IntruShield rendelkezik az IPS felhasználók legnagyobb installációs bázisával az iparágban, illetve a legszélesebb körű in-line telepítéssel is.

A McAfee Entercept funkciói
– átfogó biztonság – a viselkedésalapú és az aláírás-alapú észlelések kombinációja a legátfogóbb biztonsági rendszert eredményezi, amely megállítja a zéró-napos támadásokat frissítések nélkül, minimalizálja a szerver-állásidőt és csökkenti a hamis visszajelzéseket, ezenfelül több operációs rendszert, szervert és felületet is támogat.
– vállalkozói osztályú irányítás – a McAfee Entercept irányítórendszere az egyetlen módját biztosítja az ágensek gyors telepítésének, a vállalkozói rendszer biztonsági felmérésének, a változásokhoz való gyors alkalmazkodásnak és az átfogó biztonsági jelentések biztosításának a vállalkozás egészére vonatkozóan.
– fejlesztett szervervédelem – a McAfee Entercept alapos védelmet biztosít webszerverek részére árnyékolás révén, amely megvédi a kritikus alkalmazásokat attól, hogy képesek legyenek elérni a konfigurációs adatokat vagy a rendszerleíró adatbázis beállításait. A takaró és árnyékoló védelem adatbázis-szervereken alkalmazva blokkolja az olyan rosszindulatú kéréseket, mint például az SQL injekció, a puffertár-túlcsordulás vagy a szolgáltatást működésképtelenné tevő támadások.
– hordozható USB tárolóeszközök ellenőrzése – Az USB tárolóeszközök ellenőrzése révén a McAfee Entercept segíti a szervezeteket a vírusok és férgek megállításában, megakadályozva azok hordozható USB eszközökön keresztüli betöltődését a rendszerbe, továbbá meggátolja az adatlopást, amennyiben nem engedélyezi a nagykapacitású USB eszközökre való létfontosságú és bizalmas adatok letöltését.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle