Connect with us

technokrata

HP-Seiko: közös nyomtató kültéri grafikák készítésére

Dotkom

HP-Seiko: közös nyomtató kültéri grafikák készítésére

A HP és a Seiko I Infotech együttműködésre készül a kültéri dekorációk és grafikák készítésére alkalmas nagyformátumú nyomtatók fejlesztése és forgalmazása terén.

A HP és a Seiko I Infotech 2005. szeptember 15-én bejelentették, hogy OEM-megállapodást írtak alá az alacsony oldószertartalmú tintákkal dolgozó, kültéri grafikák készítésére alkalmas nagyformátumú nyomtatók közös fejlesztéséről és forgalmazásáról.

A több évre szóló megállapodás révén a HP kibővítheti portfólióját a kültéren használt, tartós, minőségi grafikákat (jelzések, bannerek és járműgrafikák) közepes volumenben nyomtató ügyfelek szegmensében.

A kiterjedt szakértelemmel és technológiai háttérrel rendelkező Seiko I Infotech kizárólag a HP számára fejleszti az új nyomtatókat. A kapcsolódó értékesítési, disztribúciós és marketingtevékenységet a HP fogja végezni. Az első új termékek piaci megjelenése 2006-ban várható.

„Olyan partnert kerestünk, amely képes garantálni ügyfeleinknek a HP-tól megszokott minőséget, rendszerteljesítményt és kezelhetőséget” – nyilatkozta Enrique Lores, a HP IPG nagyformátumú nyomtatási megoldásokért felelős alelnöke. „A Seiko I Infotechhel kiépített partnerkapcsolat révén gyors ütemben növelhetjük jelenlétünket a kültéri grafikák előállítására alkalmas megoldások piacán.”

Az új termékek jól kiegészítik a HP kültéri grafikai piac igényeit kiszolgáló nagyformátumú modelljeinek meglévő kínálatát. Ebbe a termékkategóriába tartoznak egyebek mellett a HP Designjet 5500 UV és a nemrégiben felvásárolt Scitex Vision széles- és szuperszéles formátumú nyomtatói is.

„A HP disztribúciós csatornájának, nemzetközi erőforrásainak és kiterjedt képalkotási és nyomtatási termékportfoliójának köszönhetően partneri együttműködésünk értékes előnyöket ígér minden grafikus és nyomdai szolgáltató számára” – hangsúlyozta Eiicsi Isihama, a Seiko I Infotech elnök-vezérigazgatója. „Nagy örömünkre szolgál, hogy a megállapodás aláírásával a lehető legjobbat nyújthatjuk ügyfeleinknek és az érintett piaci szegmens minden szereplőjének.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle