Connect with us

technokrata

A RelNet Technológia Kft. sikeresen zárta első évét

Dotkom

A RelNet Technológia Kft. sikeresen zárta első évét

A 2004 szeptemberében alapított RelNet Kft. a legoptimistább várakozásokat is felülmúlva zárta tevékenységének első évét. A tervek szerint a cég 2006 januárjában új telephelyre költözik, hogy legyen „tere” a további dinamikus növekedésnek.

A RelNet Technológia Kft. tavaly alakult a HRP csoport tagjaként. „Az új cég megalakításakor azt a célt tűztük ki, hogy túllépünk a hagyományos broadline disztribúciós tevékenységen, és valódi hozzáadott értéket teremtünk viszonteladó és gyártó partnereink, valamint ezen keresztül természetesen a végfelhasználók számára.” – tájékoztatta a sajtót Solt Géza, a HRP csoport fő tulajdonosa. Majd hozzátette: „Hogy már a működés első évében számos nagy rendszerintegrátor csatlakozott partneri hálózatunkhoz, azt a kiválasztott stratégia helyességének egyértelmű bizonyítékaként kezelem.”

„Büszkék vagyunk rá, hogy olyan cégek tiszteltek meg a bizalmukkal, mint az Euro One Rt., a SCI Modem Telindus Kft. vagy az S&T Magyarország Kft.” — szögezte le Dávid András, a RelNet Kft. ügyvezetője. Majd folytatta: „Ezen cégek meglévő piacismerete nélkül nem lett volna lehetséges ügyfélkörünkbe csábítani a magyar közép- és nagyvállalati kör számos reprezentánsát. A BSC Kft. országos viszonteladó hálózata pedig lehetővé teszi számunkra a kisebb cégek hatékony kiszolgálását is. A közeljövőben ezen adottságokra alapozva számos új, innovatív termékkel és szolgáltatással kívánunk megjelenni a piacon.”

A SCI-Modem Telindus Kft. számára a Juniper Networks és a Websense termékek szerepe stratégiai. Szegő Vilmos, a Telindus Kft. ügyvezetője szerint: „A piaci potenciált ígéretesnek találtuk, ezért a szakemberek kiképzését és a piacépítést már tavaly év elején elkezdtük. Terveink megvalósulását nagyban segíti az aktív gyártói képviselet, amelyet a RelNet Kft. végez. Rendkívül sikeresnek értékeljük az eddigi együttműködést cégeink között.”

Tények dióhéjban:

  • Élvonalbeli technológiai cégek képviselete, mint a Juniper Networks, a Kaspersky Labs és a Websense; a legmagasabb szintű gyártói vizsgák megszerzése;

  • A 2005-re tervezett 200 milliós árbevétel időarányos teljesítése;
  • Több mint 15 viszonteladó partner, és közel 50 sikeresen lezárt projekt;
  • Részvétel a hálózati eszköz- és az informatikai biztonsági KSZF tenderben a partnereken keresztül;
  • Aktív részvétel a szakmai szövetségek és fórumok munkájában.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák