Connect with us

technokrata

A Magyar Telekom tízmillió forinttal támogatja a Zeneakadémiát

Dotkom

A Magyar Telekom tízmillió forinttal támogatja a Zeneakadémiát

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem szeptember 18-án indította 130. tanévét.

Straub Elek, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója tízmillió forintos adományt jelképező csekket nyújtott át szeptember 18-án a Zeneakadémián tartott jubileumi koncerten Dr. Batta Andrásnak, a Zeneakadémia rektorának.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem szeptember 18-án indította 130. tanévét. Az ez alkalomból rendezett koncerten a zenei élet jelentős magyar művészei, a Zeneakadémia valamikori diákjai léptek fel, köztük Marton Éva, Schiff András és Kocsis Zoltán. Az esemény végén Straub Elek, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója Dr. Batta Andrásnak, a Zeneakadémia rektorának egy tízmillió forintos adományt nyújtott át, kifejezve reményét, hogy cége példáját sok más vállalat követi.

„A Magyar Telekom és jogelődje egy évtizede a magyar klasszikus zene elkötelezett támogatója. Az állam szerepvállalásának csökkenésével növekednie kell a vállalati támogatásoknak. Ideje végre tenni is azért, hogy az ország kultúrájának egyik emblematikus alapintézménye újra csak azzal foglalkozhasson, hogy öregbítse jó hírnevünket a világban.” – mondta Nagy Bálint, a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom