Connect with us

technokrata

A T-Com Tudakozó Plusz elnyerte a Legjobb Európai Tudakozó Szolgáltatás díját

Dotkom

A T-Com Tudakozó Plusz elnyerte a Legjobb Európai Tudakozó Szolgáltatás díját

A Világ Legjobb Tudakozója Szolgáltatás kategóriában pedig egy spanyol és egy új-zélandi tudakozóval együtt bekerült a döntőbe.

A T-Com Tudakozó Plusz szolgáltatása nyerte el 2005-ben a Legjobb Európai Tudakozó Szolgáltatás díját. A 197-es számon hívható Tudakozó Plusz a szolgáltatás magas minősége, a látványos fejlődés és a folyamatos megújulásra való törekvés miatt kapta meg e jelentős, nemzetközi elismerést. E kategóriában megelőzte a svéd és a spanyol távközlési cégek tudakozó szolgáltatásait.

A Tudakozó Plusz szolgáltatása erős nemzetközi versenyben lett a legjobb Európában, a Legjobb Európai Tudakozó Szolgáltatás kategóriában megelőzte a svéd és a spanyol távközlési cégek tudakozó szolgáltatásait. A Világ Legjobb Tudakozója Szolgáltatás kategóriában pedig egy spanyol és egy új-zélandi tudakozóval együtt bekerült a döntőbe. A független zsűri a szolgáltatás minősége és a folyamatos megújulásra való törekvés miatt ítélte oda a Tudakozó Plusznak a Legjobb Európai Tudakozó Szolgáltatás díját. Az eredményt Manchesterben hirdették ki egy nemzetközi, szakmai konferencián.

A díjat a 118tracker nevű, piackutató és tanácsadó cég alapította, amelyet a 2003-as liberalizáció nyomán 140 szereplősre bővült brit tudakozó piac teljesítményének figyelésére, a minőség és az ügyfélelégedettség növelésére hoztak létre. A tapasztalatcsere és a fejlesztési eredmények megismerése érdekében évente nemzetközi konferenciát szerveznek. A minőség elismerésére pedig különféle szakmai kategóriákban díjazzák a legjobbakat. Az idei versenyben több mint negyven résztvevő indult.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle