Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szoftverek a Nyitott Vállalkozásoknak

Dotkom

Szoftverek a Nyitott Vállalkozásoknak

A Novell páratlan elhivatottsággal szállít szoftvereket a nyitott vállalkozások számára.

A Novell az évente megrendezésre kerülő BrainShare Europe konferencián, Barcelonában ismertette a Szoftverek a Nyitott Vállalkozásoknak (Software for the Open Enterprise) nevű új programját. A Szoftverek a Nyitott Vállalkozásoknak név alatt elérhető megoldások nyílt, szabványalapú szoftverek egyedi, mégis rugalmas kombinációját alkalmazzák, amelyek az ügyfeleket alacsony költségek mellett segítik a heterogén IT környezetek felügyelete, egyszerűsítése, biztonságossá tétele és integrálása során. A program keretében a Novell új megoldásokat és termékeket mutatott be az ügyfelek számára kiemelten fontos öt fő informatikai területen. Ezek a munkaállomások, az adatközpontok, a biztonsági és személyazonosság-kezelés, valamint az erőforrás-kezelési és a munkacsoportos megoldások.

A nyílt szabványok előnyeit és a nyílt forráskód hatékonyságát és rugalmasságát kiaknázni kívánó ügyfelek számára a Novell már a vállalati megoldások teljes skáláját kínálja.

„A Szoftverek a Nyitott Vállalkozásoknak program az iparág fejlődési irányát tükrözi” – mondta Jack Messman, a Novell elnök-vezérigazgatója. „A vállalatok világszerte igénylik a rugalmasságot, a szállítóktól való függetlenséget és a nyílt megoldásokat. Saját maguk szeretnék irányítani informatikai környezetüket, mi pedig segítséget nyújtunk ennek megvalósításában.” – tette hozzá Messman.

Napjaink gyorsan változó gazdaságában a vállalatoknak nyitott vállalkozásokká kell válniuk — olyan vállalatokká, amelyek képesek kihasználni a legjobb minőségű, nyílt szabványalapú és nyílt forráskódú szoftvereket, és mindezt olyan ütemben, hogy a vállalatnak és ügyfeleinek, alkalmazottainak és partnereinek is megfeleljen. A Novell páratlan elhivatottsággal szállít szoftvereket a nyitott vállalkozások számára. A vállalat termékkínálatának minden tagja több platformon futtatható, beleértve a NetWare, Windows és a Linux platformokat, illetve kiválóan működnek együtt más kulcsfontosságú nyílt forrású alkalmazásokkal. Az átfogó termékkínálat, a vállalati szoftverek terén szerzett két évtizednyi tapasztalat és a Novell nyílt forráskódra és közösségre épülő projektekben elért vezető szerepe biztosítja a Novell egyedülálló helyzetét a nyílt vállalatok igényeit kielégítő szoftverek piacán.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés