Connect with us

technokrata

Munkában az Exact Magyarország új cégvezetője

Dotkom

Munkában az Exact Magyarország új cégvezetője

Kiss Judit 2005. szeptember 1-jével kezdte meg cégvezetői teendőinek ellátását az Exact Magyarország Kft.-nél.

Az Exact csapatához való csatlakozását megelőzően Kiss Judit számos vezető pozíciót töltött be az FMCG és az IT szektorban egyaránt, melynek során a beszállítói és a vevői oldalon is alkalma nyílt a tapasztalatszerzésre.

Kiss Judit karrierje a Skála-Coop Holdingnál indult, ahol a holding különböző részlegein főmunkatársi és középvezetői munkaköröket töltött be. Ezen feladatai ellátása során jelentős vegyesvállalat alapítási, jogi, nemzetközi számviteli, kontrolling és számítástechnikai tapasztalatra tett szert.

Ezt követően az S.C. Johnson Kft.-nél, mint gazdasági igazgató folytatta tevékenységét, majd később az IT területért is felelős üzletfejlesztés vezetője, ez után pedig az európai IT igazgatóság Scala rendszerekért felelős regionális igazgatója lett.

Az Exact csapatához való csatlakozását megelőzően Kiss Judit 5 éven keresztül a Scala Ece Hungary Kft.-nél, ügyvezető igazgatói és a Közép-Kelet Európai régió termékekért és szolgáltatásokért felelős igazgatói pozíciót töltött be, majd 2005-ben a CV-Online internetes toborzási ügynökség online üzletágért felelős vezetőjeként tevékenykedett.

Kiss Judit Okleveles Informatikai Auditor – Certified Information System Auditor (CISA), valamint Képesített Project Manager – Certified Project Management Professional (PMP by APMP (PMI) képesítésekkel rendelkezik.

Kiss Judit fő feladatának tekinti, az elődök nyomdokain haladva, az Exact szoftver jelenlétének és szerepének megerősítését a magyar piacon, valamint a szolgáltatások körének bővítésével és minőségének fokozásával a vevői elégedettség növelését.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle