Connect with us

technokrata

Ismét Internet Hungary konferencia: számok és tények

Dotkom

Ismét Internet Hungary konferencia: számok és tények

Club Tihany, 2005. október 11-12.

Az immáron hatodik esztendeje megrendezésre kerülő, közel ezerfős Internet Hungary 2005 konferencián előadó szakemberek az üzleti és a mindennapi élet azon területeit vizsgálják, ahol az Internet már széles körben elterjedt, és erős befolyást gyakorol a hagyományos üzleti, média-, reklám- és egyéb tevékenységekre.

Ízelítő a főbb témacsoportok témáiból:

Sikeres üzleti modellek a neten: Többek között az e-commers, az e-banking, az online bróker üzletvitelekkel, illetve az online utazási irodák, munkaközvetítés és a média internetes kérdéseivel foglalkozik a szekció.

Reklámtevékenység a neten: Beszélgetés a digitális interaktív kommunikáció jelenéről és jövőjéről. Több szempontból összevetik az online és hagyományos reklámok modelljeit, mérésekkel és számokkal mutatják be az értékesítés sikerének titkait.

A szabadság korlátai! A biztonságos információs társadalom: Mi a szabadság ára? Megvitatják a szükséges (?) törvények és szabályzók életbelépését, betartását és betartatását, és egyebek közt az Internet alapú adatmozgatás központi megfigyelésének jogi és technikai hátterét.

Internet kontra hagyományos média: Felmérik az Internet térhódításával megváltozó tévénézői szokásokat, a szerzői jogok és a tartalom felelősségének kérdését és a blogok elterjedésének hatását a hírportálok működésére.

A telekommunikáció és a net: Vizsgálják a fejlődési szintek (triple play és NGN) hatásait, az alternatív szélessávú technológiák versenyképességét, illetve a tendenciák és az árverseny alakulását a hazai távközlési piacon.

Részvételi díjak
2005. október 11. 38 500.- + áfa
2005. október 12. 28 750.- + áfa

Szállásdíj:
1 ágyas szoba 15 600.- + áfa
2 ágyas szoba 9800.- + áfa/főSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle