Connect with us

technokrata

A Trend Micro új online vírusvédelmi megoldása

Dotkom

A Trend Micro új online vírusvédelmi megoldása

A Trend Micro Housecall Server Edition online vírusellenőrzést és eltávolítást valamint sebezhetőség ellenőrzést biztosít, így az internetszolgáltatók és e-kereskedelmi vállalatok ügyfelei számára hatékony védelmet nyújt és egyben visszaszorítja a fenntartási költségeket.

A Trend Micro Housecall Server Edition v6.1 a vállalat online fenyegetésfelismerő és -eltávolító szoftverének legfrissebb verziója, amely lehetővé teszi a szolgáltatók és vállalatok számára, hogy online ügyfeleik részére nagyobb biztonságot nyújtsanak kisebb fenntartási költségek mellett.

A Trend Micro Housecall Server Edition v6.1 megnövelt biztonságot tesz lehetővé, melyet a napjainkban egyre jobban elterjedő e-kereskedelem, az elektronikus banki szolgáltatások és más online tevékenységek igényelnek. A fogyasztók Weben keresztül érhetik el a terméket, mely előzetes szoftvertelepítés nélkül használható. A Housecall elősegíti a vírusok, kémprogramok, billentyűzetnaplózók, valamint a személyazonosság-lopásra és online csalásokra használható rosszindulatú eszközök okozta kockázat csökkentését. Az új verzió több újdonságot is tartalmaz, például képes a kém- és hirdetőprogramok felismerésére és eltávolítására, a Security Scan funkció révén pedig azonosítja a hiányzó biztonsági javításokat és egyéb sebezhetőségeket – mindezt egy megújult, könnyebben kezelhető felületen.

A Housecall Server Edition saját webhelyen történő működtetésével a szolgáltatók minimálisra csökkenthetik a rosszindulatú kódokkal kapcsolatos ügyfélszolgálati hívások számát, visszaszorítva ezzel a rosszindulatú kódok okozta fenntartási költségeket. A szolgáltatók híváskezelői és szakértő munkatársai távolról is figyelhetik a diagnosztika eredményeit és azonosíthatják a sebezhetőségeket, függetlenül attól, hogy az ügyfél rendelkezik-e telepített vírusvédelmi szoftverrel, vagy sem. Ezek az előnyök különösen fontosak a nagy felhasználó- vagy ügyfélbázissal rendelkező szervezetek, például az egyetemek, bankok és kormányzati szervezetek számára.

„Mivel a vírusok és kémprogramok egyre növekvő fenyegetést jelentenek, a Trend Micro folytatja az olyan innovatív megoldások kidolgozását, amelyekkel biztonságosabbá teheti az Internet használatát a gazdasági szervezetek és ügyfeleik számára” – nyilatkozta Raimund Genes, a Trend Micro európai régiójának elnöke és az Incubation Segment vezérigazgatója. „Az online csalások jelentős károkat okozhatnak az Internet alapú üzleti világban, és a szolgáltatók fenntartási költségeire is hatással lehetnek. A Trend Micro könnyen elérhető biztonsági eszközöket kínál a szolgáltatók és vállalatok számára egyaránt, elősegítve ezzel a potenciális károk csökkentését és a biztonságos digitális információáramlás világának megteremtését.” – tette hozzá Genes.

A Trend Micro Housecall 1997-es megjelenése óta biztosít online védelmet a felhasználóknak.

Elérhetőség
A Trend Micro Housecall Server Edition v6.1 már elérhető. Az európai nyelvek támogatása a 2005 negyedik negyedévében megjelenő következő verzióban lesz elérhető. A Housecall Server Edition további díj ellenében a Trend Micro üzemeltetésében is hozzáférhető. Ez a változat lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy gyorsan, telepítési, karbantartási és sávszélességgel kapcsolatos költségek nélkül vezessék be a Housecall szolgáltatást.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle