Connect with us

technokrata

A Nokia EDGE hálózatot szállít a svájci sunrise szolgáltatónak

Dotkom

A Nokia EDGE hálózatot szállít a svájci sunrise szolgáltatónak

A rendszer pedig várhatóan 2005 végén készül el.

A Nokia országos EDGE rádióhálózat szállításáról szóló megállapodást írt alá a svájci sunrise szolgáltatóval. A sunrise ügyfelei így olyan fejlett multimédiás mobilszolgáltatásokat élvezhetnek majd, mint a multimédiás üzenetküldés, vagy az élő video streaming.
A megállapodás értelmében a Nokia bázisállomásainak legújabb generációját, az UltraSite-ot szállítja a vállalatnak, emellett a hálózat kulcsrakész telepítését is elvégzi. A zökkenőmentes telepítéshez, és a sunrise EDGE hálózatának kiépítéséhez szükséges szállítások már elindultak, a rendszer pedig várhatóan 2005 végén készül el.

„A svájci piacon újítóként számon tartott sunrise elkötelezett az izgalmas és magas szintű szolgáltatások biztosítása mellett, a Nokia pedig egyértelműen támogatja ezt a célt.” – mondta Bo Chamberlain, a vállalat műszaki igazgatója. „Az EDGE a multimédiás szolgáltatások elérhetőségét a leginkább költséghatékony módon terjeszti ki, kulcsszerepet tölt be abban, hogy a lehető legjobb mobilszolgáltatást biztosítsuk meglévő és új ügyfeleink számára, Svájc egész területén.”

„A Nokia EDGE megoldása ideális a sunrise-hoz hasonló, innovatív piaci szereplők számára a fejlett mobilszolgáltatások biztosítására.” – mondta Daniel Clauss, a Nokia Switzerland ügyfélkapcsolati vezetője. „Az EDGE hálózat kiépítése fontos szerepet játszik majd a sunrise további sikereiben, és ezzel a közös projekttel tovább erősítjük kapcsolatunkat.”

A sunrise Svájc vezető független távközlési szolgáltatója. A sunrise több mint 2,23 millió ügyfele élvezi a vállalat mobil, vezetékes, és Internet-szolgáltatásának előnyeit. Az országos kétsávos GSM hálózat csúcstechnológiájú mobilszolgáltatást biztosít a lakosság 99 százaléka számára. A jó minőségű hang-, és adatszolgáltatások széles skáláját a vállalat összesen több mint 7000 kilométer hosszú, nagy teljesítményű optikai hálózaton kínálja A sunrise az európai mobilkommunikációs szolgáltatókat tömörítő Starmap Mobile Alliance alapító tagjaként ügyfelei számára külföldön is elsőrangú szolgáltatásokhoz biztosít hozzáférést. A sunrise a TDC Switzerland AG márkaneve. A TDC Switzerland AG részvényeinek száz százalékát a TDC Group birtokolja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák