Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia EDGE hálózatot szállít a svájci sunrise szolgáltatónak

Dotkom

A Nokia EDGE hálózatot szállít a svájci sunrise szolgáltatónak

A rendszer pedig várhatóan 2005 végén készül el.

A Nokia országos EDGE rádióhálózat szállításáról szóló megállapodást írt alá a svájci sunrise szolgáltatóval. A sunrise ügyfelei így olyan fejlett multimédiás mobilszolgáltatásokat élvezhetnek majd, mint a multimédiás üzenetküldés, vagy az élő video streaming.
A megállapodás értelmében a Nokia bázisállomásainak legújabb generációját, az UltraSite-ot szállítja a vállalatnak, emellett a hálózat kulcsrakész telepítését is elvégzi. A zökkenőmentes telepítéshez, és a sunrise EDGE hálózatának kiépítéséhez szükséges szállítások már elindultak, a rendszer pedig várhatóan 2005 végén készül el.

„A svájci piacon újítóként számon tartott sunrise elkötelezett az izgalmas és magas szintű szolgáltatások biztosítása mellett, a Nokia pedig egyértelműen támogatja ezt a célt.” – mondta Bo Chamberlain, a vállalat műszaki igazgatója. „Az EDGE a multimédiás szolgáltatások elérhetőségét a leginkább költséghatékony módon terjeszti ki, kulcsszerepet tölt be abban, hogy a lehető legjobb mobilszolgáltatást biztosítsuk meglévő és új ügyfeleink számára, Svájc egész területén.”

„A Nokia EDGE megoldása ideális a sunrise-hoz hasonló, innovatív piaci szereplők számára a fejlett mobilszolgáltatások biztosítására.” – mondta Daniel Clauss, a Nokia Switzerland ügyfélkapcsolati vezetője. „Az EDGE hálózat kiépítése fontos szerepet játszik majd a sunrise további sikereiben, és ezzel a közös projekttel tovább erősítjük kapcsolatunkat.”

A sunrise Svájc vezető független távközlési szolgáltatója. A sunrise több mint 2,23 millió ügyfele élvezi a vállalat mobil, vezetékes, és Internet-szolgáltatásának előnyeit. Az országos kétsávos GSM hálózat csúcstechnológiájú mobilszolgáltatást biztosít a lakosság 99 százaléka számára. A jó minőségű hang-, és adatszolgáltatások széles skáláját a vállalat összesen több mint 7000 kilométer hosszú, nagy teljesítményű optikai hálózaton kínálja A sunrise az európai mobilkommunikációs szolgáltatókat tömörítő Starmap Mobile Alliance alapító tagjaként ügyfelei számára külföldön is elsőrangú szolgáltatásokhoz biztosít hozzáférést. A sunrise a TDC Switzerland AG márkaneve. A TDC Switzerland AG részvényeinek száz százalékát a TDC Group birtokolja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés