Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lindsey Armstrong a Symantec EMEA régiók új alelnöke

Dotkom

Lindsey Armstrong a Symantec EMEA régiók új alelnöke

Armstrong új székhelye a Symantec readingi irodájában lesz.

A Symantec a múlt hónapban hozta nyilvánosságra, hogy Lindsey Armstrongot nevezi ki az EMEA (európai, közel-keleti, és afrikai) régiók alelnöki posztjára. Lindsey Armstrong korábban a VERITAS-nál töltött be EMEA alelnöki pozíciót. Új hivatalában az alelnökasszony az üzleti folyamatok tervezéséért és megvalósításáért, valamint a VERITAS-szal egyesült Symantec vállalat sales tevékenységéért és üzletfejlesztéséért lesz felelős a fent megnevezett régiókban.

„Kész vagyok információbiztonsági és elérhetőségi megoldásokkal ellátni az EMEA térségek bármekkora méretű vállalkozásait.” – nyilatkozta Lindsey Armstrong kinevezése kapcsán.

A VERITAS-nál töltött tízéves pályája során Armstrong kiemelkedő szerepet játszott a EMEA régiók hozamának növelésében, valamint sikeresen terjesztette ki a VERITAS üzletforgalmát Európában, a Közel-Keleten, valamint az egykori keleti blokk országaiban.

Mielőtt a VERITAS-hoz került volna, ő felelt az OpenVision keleti parti tevékenységéért, míg a cég 1997-ben egyesült a VERITAS-szal. Annak előtte senior sales pozíciót töltött be az Oracle New York-i és Egyesült Királyságbeli központjaiban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés