Connect with us

Hirdetés

technokrata

LNX: Hálózati termékek oktatási intézményeknek

Dotkom

LNX: Hálózati termékek oktatási intézményeknek

Támogatás a modern felsőoktatásért.

A KFKI Csoporthoz tartozó LNX Hálózatintegrációs Rt. modern hálózati termékek adományozásával támogatja a hazai felsőoktatást, összességében kilenc millió forint értékben.

Az LNX Hálózatintegrációs Rt. évről-évre igyekszik segíteni a hazai oktatás színvonalának fenntartását az élenjáró hálózati termékek és szolgáltatások, szakmai ismeretek átadásával. Az idei évben öt intézmény kap támogatást: a Budapesti Műszaki Főiskola, a Szent István Egyetem, az Esterházy Károly Főiskola és az Eötvös Lóránd Tudományegyetem – nyilatkozta Kalmár László, a cég oktatási intézménykért felelős értékesítési menedzsere.

Dr. Kis-Tóth Lajos, az Esterházy Károly Főiskola rektorhelyettese szerint az LNX támogatása leginkább abban segít, hogy modern „információs közművet” üzemeltessenek a nyertes intézmények. Az EKF az eszközökkel elsősorban az informatikai szakmai szakképzéseket kívánja bővíteni. Emellett a szorosan vett oktatási feladatokon túl az informatikai kapacitásokat felkínálják Eger város polgárainak, illetve a szűken vett régiónak.

„Reményeink szerint – emelte ki Kalmár László –, a támogatások arra is ösztönzik az iskolákat, hogy a legmodernebb hálózati technológiák révén szélesebb kaput nyissanak a különböző oktatási és tudományos adatbázisokhoz, programokhoz, így még versenyképesebbé tehessék képzéseik színvonalát.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés