Connect with us

Hirdetés

technokrata

LNX: Hálózati termékek oktatási intézményeknek

Dotkom

LNX: Hálózati termékek oktatási intézményeknek

Támogatás a modern felsőoktatásért.

A KFKI Csoporthoz tartozó LNX Hálózatintegrációs Rt. modern hálózati termékek adományozásával támogatja a hazai felsőoktatást, összességében kilenc millió forint értékben.

Az LNX Hálózatintegrációs Rt. évről-évre igyekszik segíteni a hazai oktatás színvonalának fenntartását az élenjáró hálózati termékek és szolgáltatások, szakmai ismeretek átadásával. Az idei évben öt intézmény kap támogatást: a Budapesti Műszaki Főiskola, a Szent István Egyetem, az Esterházy Károly Főiskola és az Eötvös Lóránd Tudományegyetem – nyilatkozta Kalmár László, a cég oktatási intézménykért felelős értékesítési menedzsere.

Dr. Kis-Tóth Lajos, az Esterházy Károly Főiskola rektorhelyettese szerint az LNX támogatása leginkább abban segít, hogy modern „információs közművet” üzemeltessenek a nyertes intézmények. Az EKF az eszközökkel elsősorban az informatikai szakmai szakképzéseket kívánja bővíteni. Emellett a szorosan vett oktatási feladatokon túl az informatikai kapacitásokat felkínálják Eger város polgárainak, illetve a szűken vett régiónak.

„Reményeink szerint – emelte ki Kalmár László –, a támogatások arra is ösztönzik az iskolákat, hogy a legmodernebb hálózati technológiák révén szélesebb kaput nyissanak a különböző oktatási és tudományos adatbázisokhoz, programokhoz, így még versenyképesebbé tehessék képzéseik színvonalát.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés