Connect with us

Adobe a nyomdaiparban

Dotkom

Adobe a nyomdaiparban

Szoftverbemutatók, előadások, friss információk várják október 11-14 között az A pavilon, 101/G kiállítópontján mindazokat a látogatókat, akik a DTP, grafikai, audio és videó szakma jeles művelői, vagy szívesen megismerkednének a legújabb Adobe szoftverekkel.

Az előadások minden nap 10 és 18 óra között lesznek, és 30 percenként kezdődnek. A standon ezenkívül lehetőség nyílik a szoftverek kipróbálására, a termékmenedzserek pedig friss információkkal, technikai tanácsokkal segítik az érdeklődőket.

Helyszín: Hungexpo, A pavilon, 101/G kiállítópont (a büfével szemben).

Október 13-án, csütörtökön az Adobe RoadShow Budapest 2005 keretében egész napos szakmai előadás veszi kezdetét DTP, multimédia és egyéb érdekes témákban a D pavilon előadótermében. A neves hazai és külföldi előadók listáján szerepel Alan Rosenfeld (Adobe Inc.) is, aki az Adobe Creative Suite 2 programcsomagról tart bemutatót. A helyszínen 9.00-től lehet regisztrálni, az előadások 10.00-kor kezdődnek, a rendezvény pedig 17.00-kor zárul a nyereménysorsolással, ahol a jelenlévő résztvevők között kisorsolásra kerül egy teljes értékű Adobe Creative Suite Premium 2 HU csomag, valamint egy Wacom Intuos3 A5 digitális rajzolótábla is!

Az előadás mindenki számára nyitott, azonban csak az előzetes regisztrálást követően tudnak helyet biztosítani. Regisztrálni a http://www.szoftver.hu/adoberoadshow weboldalon lehet (a honlapra történő sikeres regisztrálást és belépést követően), ahol további információk is találhatók.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom