Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe a nyomdaiparban

Dotkom

Adobe a nyomdaiparban

Szoftverbemutatók, előadások, friss információk várják október 11-14 között az A pavilon, 101/G kiállítópontján mindazokat a látogatókat, akik a DTP, grafikai, audio és videó szakma jeles művelői, vagy szívesen megismerkednének a legújabb Adobe szoftverekkel.

Az előadások minden nap 10 és 18 óra között lesznek, és 30 percenként kezdődnek. A standon ezenkívül lehetőség nyílik a szoftverek kipróbálására, a termékmenedzserek pedig friss információkkal, technikai tanácsokkal segítik az érdeklődőket.

Helyszín: Hungexpo, A pavilon, 101/G kiállítópont (a büfével szemben).

Október 13-án, csütörtökön az Adobe RoadShow Budapest 2005 keretében egész napos szakmai előadás veszi kezdetét DTP, multimédia és egyéb érdekes témákban a D pavilon előadótermében. A neves hazai és külföldi előadók listáján szerepel Alan Rosenfeld (Adobe Inc.) is, aki az Adobe Creative Suite 2 programcsomagról tart bemutatót. A helyszínen 9.00-től lehet regisztrálni, az előadások 10.00-kor kezdődnek, a rendezvény pedig 17.00-kor zárul a nyereménysorsolással, ahol a jelenlévő résztvevők között kisorsolásra kerül egy teljes értékű Adobe Creative Suite Premium 2 HU csomag, valamint egy Wacom Intuos3 A5 digitális rajzolótábla is!

Az előadás mindenki számára nyitott, azonban csak az előzetes regisztrálást követően tudnak helyet biztosítani. Regisztrálni a http://www.szoftver.hu/adoberoadshow weboldalon lehet (a honlapra történő sikeres regisztrálást és belépést követően), ahol további információk is találhatók.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés