Connect with us

technokrata

A Grepton Rt. támogatást nyújt a balatoni repülő-hollandi VB megrendezéséhez

Dotkom

A Grepton Rt. támogatást nyújt a balatoni repülő-hollandi VB megrendezéséhez

Practical Repülő-hollandi VB 2005.

A Grepton Informatikai Rt. kiemelt támogatója a 2005-ös repülő-hollandi világbajnokságnak, amit a verseny történetében másodszor rendeznek meg Magyarországon. A Balatonföldváron szeptember 9-16. között zajló versenyen a világ élvonalába tartozó egységek mérik össze tudásukat, köztük hazai kiválóságaink. A cég szeptember 13-án saját futamot indít, a futamgyőztesek a Grepton különdíját vehetik át.

A Balatonon 1996-ban rendeztek először repülő-hollandi világbajnokságot. A mostani versenyre eddig 16 ország 80 vitorlása nevezett, köztük számos olimpiai-, világ- és Európa-bajnok egység. A Grepton kiemelt támogatóként részt vesz a verseny sikeres megrendezésében, és saját futamot is indít a világbajnokság második napján. A futamgyőztes kétszemélyes hajóosztály legénysége ebből az alkalomból a cég által felajánlott különdíjban részesül.

A Grepton az idei évben a vitorlás sport utánpótlását is segítette, mivel támogatója volt a Magyar Köztársaság Serdülő és Országos Bajnokságának is.

A Grepton a vitorlás sport támogatása mellett a koraszülöttek és kisgyermekek jobb egészségügyi ellátásáért is tesz, több milliós segítséget nyújtva.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle